Unde nu trebuie sa investesti in casa – IV

5. Peisaj extravagant
Imbunatatirea amenajarii peisajului dvs. necesita o atingere blanda. Pe de o parte, amenajarea peisagistica este adesea apreciata ca un aspect important al apelului de limitare, iar asigurarea faptului ca curtea si gradina dvs. aratati atractiv si primitor este cu siguranta o modalitate excelenta de a atrage potentialii cumparatori.

Pe de alta parte, o remodelare elaborata a peisajului poate opri cumparatorii. Cei cu degetele negre s-ar putea uita la vastul tau gradina de flori cu arbusti si balti sculptate si ar putea decide ca nu sunt pregatiti sa o mentina, iar cei care iubesc gradina s-ar putea sa nu le placa viziunea dvs. si vor sa inceapa din nou.

Daca recreati gradinile de la Versailles este modul in care va faceti casa sa se simta ca o casa, atunci nu este nimic rau in a investi in acest tip de renovare. Dar asigurati-va ca faceti acest tip de munca pentru dvs. si nu pentru ca sperati sa faceti inapoi banii cheltuiti odata ce sunteti gata sa vindeti. (Vezi si: 14 moduri de a-ti face curtea sa para minunat pentru sub 100 USD)

Renovati pentru motivele corecte
In timp ce multi experti se concentreaza asupra valorii de revanzare ca factor decisiv pentru a accepta un proiect de imbunatatire a locuintei, cel mai important lucru de retinut este ca locuiesti in casa ta acum. A decide pe ce renovari de locuinte sa functioneze pe baza celor pe care le-ar putea dori altcineva este modul in care se afla nebunia.

Cand aduceti imbunatatiri casei dvs., asigurati-va ca va luati propriul confort, planurile dvs. de locuit in casa si valoarea potentiala a revanzarii. Toate conteaza.