Trei lucruri care te vor ajuta sa te reapuci de citit

Daca va aflati intr-o seceta de lectura sau va amintiti ca iubiti cartile ca pe un copil, dar ca ati pierdut acel sentiment plin de iubire, iata cateva lucruri care te vor ajuta sa te reapuci de citit:

CITITI CE VA PLACE
Daca va place fantezia, cititi fantezia. Daca va place dragostea, cititi dragoste. Cititi despre persoanele si locurile care va inspira. Daca tratati lectura ca o corvoada ca adult, nu veti putea niciodata sa o iubiti. Odata ce ati obisnuit sa cititi ceea ce va place si sa descoperiti ca a devenit ceva ce va bucurati din nou, largiti orizonturile. Cititi despre ceva despre care nu stiti prea mult, incercati un gen diferit, cititi despre cineva cu o alta educatie. In curand veti gasi ca ati extins definitia cartilor pe care va place sa le cititi.

LUATI O CARTE CU DVS
Ca persoana introvertita si nelinistita, avand o carte cu mine serveste ca o mare distragere a atentiei pentru perioadele in care trebuie sa ma retrag Din public. Pastrarea unei carti in poseta sau in masina este, de asemenea, minunata pentru momentele cand sunteti devreme pentru o intalnire sau cina cu fetele.

Daca nu purtati o geanta suficient de mare pentru o carte sau preferati alte metode de citire, incercati o carte audio. Ascultarea unei carti audio este o alta optiune excelenta care va permite sa efectuati mai multe sarcini daca este necesar. In plus, este minunat cand puteti asculta autorul preferat citindu-va propriile cuvinte.

SETATI TIMPUL DE ASCULTARE
Viata este ocupata, nu exista nici o negare. Timp sa cititi o carte este probabil destul de scazut pe lista dvs. Dar, ca orice altceva, daca o faceti o prioritate, puteti face sa se intample.

Incepeti prin adaugarea a 15 minute la rutina diminetii, amiezii sau seara pentru a va aseza cu cartea dvs. Daca sunteti usor distras, opriti-va telefonul. Daca va place sa ascultati muzica in timp ce cititi, puneti ceva ce va face fericit, dar va permite sa va concentrati. Odata ce faceti acest lucru in rutina dvs., veti descoperi ca va fi ceva care va asteapta cu nerabdare in fiecare zi.

Cu acesti trei pasi simpli, veti fi pe cale sa deveniti cititorul care doriti sa fiti si sa gasiti bucurie in fiecare carte citita.