Regandire – inovatie – evolutie – V

Invatati-va abilitatile
Uneori, a fi artist nu inseamna doar sa iti creezi propriile opere de arta, ci poate fi si o cale de a-ti folosi abilitatile pentru a-i invata pe altii.

Predarea atelierelor de arta live este o optiune, iar crearea de continut digital este o alta optiune. Incercati sa experimentati cu tutoriale video YouTube (cum ar fi videoclipurile mele in acuarela ) si sa generati bani din canalul dvs.

Poate incercati sa predati un curs pe Skillshare (link de afiliere), unul dintre site-urile mele preferate pentru a invata noi abilitati si trucuri ale meseriei. Au o multime de cursuri legate de arta, de ce sa nu-l inveti pe al tau !?

Daca videoclipurile te sperie, incearca sa creezi o carte electronica cu plata sau un curs scris online dedicat in intregime predarii unui anumit tip de arta sau un ghid pentru incepatori.

Posibilitatile de aici sunt nesfarsite, trebuie doar sa va identificati cele mai bune talente si sa gasiti cel mai bun mod de a livra acel continut celor care doresc sa inceapa in aceeasi zona.

Cu atat de multe optiuni in zilele noastre, este foarte important pentru artisti sa se concentreze pe aspectele online ale vanzarii. Internetul este strida ta!