Planuri pentru 2020

Un nou an adesea aduce noi rezolutii, inclusiv obiective financiare. Dar asteptarea pana in ianuarie pentru a va stabili strategia de recompense financiare va poate limita de fapt succesul!

Inainte ca lucrurile sa devina prea aglomerate in preajma sarbatorilor, este un moment excelent pentru a incepe planificarea pentru anul viitor. Evaluand starea recompenselor financiare si stabilirea obiectivelor acum, aveti timp sa definiti pasii urmatori si sa atingeti terenul care ruleaza in 2020.

Dupa ce ati trasat strategia de recompense pentru 2020 cu sfaturile de mai jos, poate fi util sa stabiliti o intalnire cu un bancher pentru a discuta prin aceasta. Va pot ajuta sa va asigurati ca sunteti configurat pentru a maximiza recompensele in cat mai multe domenii.

Ce puteti face acum pentru a va pregati pentru succesul financiar din 2020

Reevaluati programele dvs. de recompense curente: programele de fidelizare isi actualizeaza periodic avantajele, beneficiile si recompensele. Cand faceti un pas inapoi pentru a va evalua programele, puteti gasi noi beneficii care s-au derulat in ultimele luni – sau chiar un beneficiu existent care nu a fost pe radarul dvs.! De exemplu, un discount de imprumut auto nu poate fi prins atentia la inceputul acestui an, dar redescoperirea acum ar putea fi perfect calendarul daca sunteti de economisire pentru o masina noua in 2020.

Stabiliti obiective pentru a castiga recompense: dezvoltand obiceiul de a contribui in mod continuu la un cont de economii, puteti lucra la construirea de depozite si conturi de investitii care sunt eligibile pentru programul de recompense preferate.