Petrecerilacort.ro oferă anual modele noi de decoruri florale pentru evenimente de neuitat

Este uimitor cum ceva atât de simplu precum florile pot îmbunătăți drastic atmosfera unui eveniment. Florile sunt frumoase și adaugă, de asemenea, o aromă minunată locului. Aranjamentele florale pe de altă parte, sunt esențiale pentru fiecare eveniment, în special pentru o nuntă deoarece mireasa are nevoie de un buchet, trebuie să fie flori de-a lungul culoarelor și pe mesele invitaților.

Găsirea decoratorilor și a planificatorilor potriviți este esențială, dar colaborând cu profesioniștii din domeniu, oricine se poate bucura de decoruri florale excepționale în timpul unei nunți, unui botez sau pe durata unei petreceri corporate.

,,Deoarece decorul floral a devenit cel mai căutat produs al nostru, an de an venim în întâmpinarea clienților cu modele noi de decorațiuni florale care să se potrivească tendințelor actuale și tematicilor alese în funcție de eveniment. De asemenea, suntem întotdeauna deschiși propunerilor și ne pliem pe dorințele clienților pentru a ne asigura că le oferim decoruri florale de calitate, conform așteptărilor lor.” a declarat un reprezentant Petrecerilacort.ro.

Tipuri de decoruri florale oferite

Decor floral pentru restaurant sau cort

Aranjamentele florale pot reda tematica aleasă pentru eveniment. Astfel, în funcție de preferințele clienților, Petrecerilacort.ro asigură decorul floral care va întâmpina invitații. Încă de la intrare pot fi montați stâlpi decorați cu flori specifice perioadei în care are loc nunta. Dacă evenimentul are loc în aer liber, grădina poate fi decorată pentru a accentua tematica inspirată de natură.

Atenția la detalii și la decor este un efort în plus, dar demonstrează implicarea organizatorilor și conduce la executarea unor evenimente memorabile pe care invitații le vor îndrăgi pentru mult timp.

Decor floral pentru mese si prezidiu

Decorul meselor este un element important, mai ales în cadrul unei nunți. Orice mireasă își dorește ca mesele să fie decorate splendid și florile alese să fie potrivite cu cele din buchetul ei. În acest fel, se creează o simetrie frumoasă și se dovedește deosebita atenție acordară detaliilor. De asemenea, masa de prezidiu unde stau mirii și nașii trebuie decorată ca la carte.

Avantajul pe care Petrecerilacort.ro îl prezintă, în comparație cu concurența este faptul că echipa de profesioniști se poate ocupa de întreaga organizare a evenimentului. În acest fel, clienții nu sunt nevoiți să achiziționeze servicii din surse diferite și dispare riscul discrepanțelor.

Panou floral pentru photo corner

Tot mai mulți tineri care aleg să-și unească destinele optează pentru un photo corner cu panou floral. Un astfel de colț dedicat fotografiilor din timpul evenimentului este extrem de popular deoarece încântă invitații și ajută la executarea mai multor poze, pe un fundal superb. Efectele existenței unui photo corner sunt doar pozitive. Invitații vor fi bucuroși că își vor putea face fotografii memorabile într-un decor idilic, conceput din flori specifice anotimpului, iar mirii vor fi de-a dreptul încântați de atmosfera creată.

Panourile florale pentru photo corner sunt populare și pentru alt tip de evenimente precum botezuri, aniversări și petreceri corporate. Un astfel de decor va încuraja invitații să participe activ la eveniment, iar pentru petrecerile de firmă ar putea reprezenta o modalitate excelentă de promovare pe social media prin intermediul pozelor postate.

Petrecerilacort.ro a apărut din dorința de a ușura munca oamenilor în viața cărora se apropie un eveniment important precum o nuntă, un botez, o petrecere aniversară și multe altele. Deoarece pregătirea pentru un eveniment grandios necesită uneori cantități enorme de timp și de răbdare, ajutorul unei echipe de profesioniști este bine venit.

Experiența în domeniu, alături de profesionalismul și creativitatea de care dau dovadă consultanții Petrecerilacort.ro îi recomandă drept cea mai bună alegere în materie de organizare de evenimente și închiriere de servicii dedicate.

Contact

Telefon: 0763 547 733
E-mail: office@petrecerilacort.ro
Website: http://www.petrecerilacort.ro