Licenta pentru arta si un business in devenire – III

Licentierea pentru publicitate si editare
La fel ca licentierea de arta pentru produse, va puteti ramifica si in domeniile publicitatii si publicarii. In special, vorbesc despre crearea lucrarilor de arta pentru agentii de publicitate, reviste sau carti.

In functie de tipul operei de arta, un artist poate fi platit fie in bani cash, fie in publicitate. De exemplu, in trecut am creat cateva ilustratii in acuarela pentru revista Coastal Living.

Au avut nevoie de o grafica simpla cu diverse fructe pentru un articol despre smoothie-uri dintr-un singur numar si mi s-a platit o taxa unica pentru proiect.

Am avut noroc pentru ca, de fapt, revista a ajuns la mine despre acest proiect dupa ce mi-a vazut munca pe internet, dar poti sa-ti prezinti munca in diferite edituri.

Pentru a face acest lucru, veti avea nevoie de cateva exemple de munca si de un stil coeziv. Ar trebui sa va cunoasteti datele demografice si sa stiti ce isi doreste perspectiva dvs.

Cerceteaza compania si formeaza un e-mail prezentandu-te si exprimand interesul de a-ti contribui opera de arta la proiectele lor. Trimiteti cateva exemple relevante.