Internetul – sursa de promovare pentru artisti – IV

Creati-va propriile produse
Daca aveti timp si hotarare, crearea propriilor produse pentru revanzare ar putea fi o optiune buna pentru dvs.!

De asemenea, va poate ajuta sa va scoateti numele acolo si sa fiti observat. Investiti in consumabile si hartii de imprimare de inalta calitate daca doriti sa vindeti de acasa reproduceri tiparite ale lucrarilor dvs. De asemenea, puteti cauta sa va imprimati lucrarile in alta parte.

Imprimatele nu sunt lucrurile tale? O multime de artisti in zilele noastre isi castiga existenta creand tricouri si autocolante!

Configurati propriul magazin terta parte pe site-uri precum Etsy sau creati propriul magazin independent folosind Woocommerce sau Shopify. Avantajul unui site precum Etsy este ca produsele dvs. vor fi incluse pe piata lor uriasa de produse care pot fi cautate.

Incepeti sa va ganditi la arta dvs. ca la o afacere . Ca si in cazul oricarei afaceri sau site-uri web noi, nu veti trece de la zero la erou peste noapte.

Trebuie sa puneti energie si sa va promovati propriile lucruri in timp ce creati un numar de persoane pe retelele de socializare . Da, acest lucru poate dura ceva timp, dar sunt multi artisti de succes care isi castiga existenta facand asta!