Exista iubitori de carti religioase?

Piata din Romania este plina de carti si ofertele parca nu se mai sfarsesc. Insa, sunt destul de multi iubitori si de carti crestine .

Titlul acestui mic articol este ,,carti crestine vechi in forme noi”. De ce acest titlu? Istoria crestinatatii este plina de pagini albe, negre si unele patate de sangele martirilor. Ce poti gasi interesant, ceva de invatat din carti crestine? Mai jos, doresc sa va redau cateva categorii de carti crestine si ce trateaza ele:

Carti crestine din viata bisericii – aceste carti trateaza istoria bisericii crestine de la inceputurile ei apostolice pana in momentul de fata. Multi dintre noi ne intrebam: de ce sunt atatea confesiuni
religioase daca exista o singura Biblie? Ca sa afli raspunsul la aceasta intrebare, citeste istoria bisericii. Iar aceste carti crestine te vor ajuta sa intelegi acest lucru. De asemenea, aceste carti crestine te vor ajuta sa intelegi cum poate exista biserica crestina in lumea secolului XXI.

Carti crestine despre viata crestina – cate confesiuni religioase atatea moduri de a trai viata de credinta. Este foarte interesant sa faci un studiu sa vezi cum au trai viata de credinta oamenii de-alungul istoriei crestine. Aceste carti crestine din aceasta categorie, te vor ajuta sa intelegi mai bine aceste aspecte. De asemenea, aceste carti crestine actualizeaza mesajul biblic pentru zilele noastre.

Carti crestine de familie- daca vrei sa afli ce inseamna o viata crestina de familie, cum este expus acest subiect din perspectiva biblica si crestina, cartile crestine din acest domeniu te vor ajuta.
Cand peste 50% din casatorii se sfarsesc in primii ani prin divort, cum poate dainui o familie cu principii crestine intr-o astfel de lume? Aceste carti crestine iti vor raspunde la aceasta intrebare.

Carti crestine de doctrina – sunt carti care dezbat probleme de credinta. Cum este inteles, vazut si aplicat un adevar, o dogma de credinta. Aici este nevoie ca si cititorul sa aiba cunostinte biblice si sa poata analiza singur parerile si argumentele care se aduc.

In concluzie, putem spune ca aceste carti trateaza lucruri vechi, subiecte care strabat secolele de istorie, dar in acelasi timp contextualizeaza mesajul crestin si il aplica la viata si lumea secolului XXI.