Cumparaturi de haine sustenabile

1. CALITATEA PE CANTITATE
In loc sa cumparati 20 de piese de imbracaminte ieftine pe trend, pe care le poti purta doar o singura data, incercati sa cumparati 1 sau 2 mai scumpe bine fabricate articole de imbracaminte care sunt nemuritoare si va vor dura o viata. Va costa mai mult sa investiti in haine de buna calitate, dar pe termen lung va salveaza realist atat de multi bani. De asemenea, considerati ca, daca eticheta de pret a unui element este foarte scazuta, este mai mult decat probabil pentru ca altcineva plateste pretul.

2. 30 REGULI DE UTILIZARE
Inainte de a cumpara un articol de imbracaminte, ganditi-va ca veti purta acest lucru de 30 de ori sau mai mult? Cu cat folositi mai mult un articol de imbracaminte si cu cat mai mult poti iesi din el, cu atat este mai durabil impactul. Incearca sa stai departe de elementele de tendinta ale afirmatiilor si alege mai multe stiluri versatile pe care stii ca nu le vei lasa niciodata.

3. CONSIDERATI FABRICILE
Tesaturile pe care ar trebui sa le evitati din cauza productiei toxice si a proceselor poluante sunt Poliester, Acrylic  si piele. Incercati sa faceti cumparaturi pentru imbracaminte care este fabricata din poliester, Tencel, Silk, Cane, Linen sau Lana reciclate, ceea ce inseamna ca toxinele nu vor fi eliberate in caile navigabile, iar impactul general al acestor produse textile asupra mediului este scazut.

4. SHOPPING THRIFT
Alegerea de a cumpara la mana a doua de la magazinele de economii si pietele de vechituri inseamna ca poti gasi haine unice pe care nimeni altcineva nu le are pentru preturi mari si ca ajuta si la mentinerea textilelor din depozitele de deseuri. Stilul elegant de pe strada arata de la atat de multe marci care sunt disponibile in magazinul dvs. local si se simte intotdeauna atat de grozav cand oferiti un element de imbracaminte pre-iubit un nou contract de inchiriere a vietii.

5. CUMPARA LOCAL
Shopping local este important atunci cand vine vorba de a face mai multe optiuni de moda durabile. Imbracamintea de la marile lanturi de nume poate insemna calatorii lungi cu emisii de carbon, muncitorii sclavi si pulverizarea chimica se intampla in procesul de productie si livrare. Este intotdeauna mai bine sa va dati banii intreprinderilor locale sau familiale din comunitatea dvs.