Cum sa va pozati tinutele cat mai realist cu putinta

Indiferent daca vrei sa obtineti fotografii perfecte pentru din blogul personal sau aspiratii la multe aprecieri pe Instagram, exista cateva sfaturi si trucuri simple care pot duce cu adevarat fiecare fotografie la urmatorul nivel.

Lumina este totul

Ati auzit, probabil, ca pentru fotografii profesionisti lumina este totul. Acelasi lucru este valabil si atunci cand va fotografiati tinutele. Formula este foarte simpla: pozati intotdeauna in lumina naturala, evitati blitul si gasiti o zona care este complet umbrita de lumina directa a soarelui. Fotografierea in lumina directa a soarelui produce umbre nedorite, in special in fata dumneavoastra si poate fi destul de dificil, daca nu imposibil, de a edita conditiile in care pozati. Trucul este sa gasiti zone din jurul orasului care sunt protejate de lumina directa a soarelui in anumite momente ale zilei: peretii care sunt feriti de alte cladiri au o umbra grozava, dar o zona impadurita sau chiar o sosea pot fi, de asemenea, variante deosebite.

Utilizati elemente de recuzita

Una dintre cele mai usoare cai de a accentua interesul si varietatea fotografiilor este sa va distrati cu recuzita. O ceasca de cafea, niste flori sau prezenta unui animal dragut in fotografii le pot face deosebite. Nu numai recuzita ajuta sa transmiteti un sentiment sau o poveste cu fotografiile tinutelor, dar ele va ajuta, de asemenea, sa va relaxati si sa va simtiti confortabil cu a fi in fata camerei.

Gasiti o pozitie care va face sa va simtiti confortabil

Cel mai mare truc pentru realizarea fotografiilor este de a deveni confortabil in fata camerei. Totusi, nu este un lucru usor atunci cand de cele mai multe ori fotografiile sunt luate in aer liber sau public. Pentru aceia dintre noi care nu suntem increzatori 100% in a face o poza cu o camera de fotografiat in public, avand una sau doua pozitii care te fac sa te simti increzator si confortabili sa le executati este esentiala.

Modificati-va fundalul

Incercati sa va aventurati si sa iesiti din zona de confort si adaugati cateva locatii diferite in cadrul sesiunii foto. Alocati o dupa-amiaza pentru a descoperi zone potentiale care ar putea genera fundaluri minunate pentru fotografiile tinutelor – cafenele dragute, ziduri colorate sau chiar o poteca frumoasa intr-o zona impadurita. Posibilitatile pentru locatii sunt cu adevarat nesfarsite, iar tu chiar te poti inspira din locatiile diferite.