Cum sa faceti exercitii chiar si cand sunteti ocupati

Gasirea timpului pentru a face exercitii fizice poate fi cu adevarat stresanta pentru o femeie care lucreaza in orice moment. Iata cinci sfaturi despre cum sa se potriveasca toate!

  • Atunci cand intr-adevar nu exista timp, trebuie sa creezi timp. Fie ca este vorba de cele 20 de minute inainte de cina sau de cele 30 de minute inainte de a merge la lucru, timpul poate fi gasit atata timp cat sunteti pregatiti. Prin crearea unui program, veti fi capabil sa va potriviti in aceste minute in fiecare zi, chiar daca este doar pentru un timp scurt.
  • Tindem sa luam calea mai scurta sau sa trimitem pe altcineva sa ne aduca ceva. Dar in loc de lift, luati scarile. Iesiti si mergeti la locul unde trebuie sa mergeti. Investitia intr-un FitBit va poate ajuta intr-adevar sa doriti sa obtineti mai multi pasi. Profitati de orele de pranz la locul de munca si de a va deplasa in zona din jurul biroului dvs.!
  • La sfarsit de saptamana, atunci cand incercati sa decideti intre a petrece timp cu familia sau de a face exercitii, de ce nu o faceti o aventura de familie? Ia gasca impreuna si du-te la o excursie. Inchiriati biciclete si plimbari in jurul orasului. Ia cainele pentru o plimbare cu adevarat lunga. Exista mai multe optiuni pentru a se potrivi exercitiilor atunci cand nu aveti prea mult timp. Utilizati week-end-urile pentru a va ajuta sa obtineti timp de calitate si pentru a va petrece timpul cu membrii familiei sau cu prietenii.
  • Cand va inscrieti intr-o sala de gimnastica, daca va luptati cu timpul, inscrieti-va pentru clasele de sala de gimnastica. In acest fel, sunteti trasi la raspundere, cu o rutina mai structurata. Multe clase sunt intre 30-45 de minute, asa ca alegeti-le pe cele la care doriti sa mergeti. Incercarea de a recruta un prieten care sa mearga cu dvs. va poate ajuta cu motivatia.
  • In cele din urma, lucrul la domiciliu este o optiune. YouTube este cea mai buna prietena atunci cand vine vorba despre videoclipuri de antrenament. Au undeva de la 5 minute pana la 60 de minute. In functie de zi, poate doriti sa faceti un videoclip de 10 minute. Sau puteti avea un pic mai mult timp si optati sa faceti un film de exercitii de 30 de minute.