Ce nu iti recuperezi atunci cand faci investitii in casa – III

3. Modernizare baie si bucatarie
Remodelarea baii si / sau a bucatariei este o modalitate excelenta de a creste valoarea casei tale, nu? Da si nu. In timp ce inlocuiti gresia dingy si actualizarea aparatelor vechi va vor ajuta cu siguranta sa straluceasca locuinta pentru potentialii cumparatori, exista un astfel de lucru cum ar fi sa treceti peste bord cu baia sau modernizarea bucatariei.

Mai exact, daca adaugati blaturi de granit, dulapuri la comanda, aparate din otel inoxidabil si placi ceramice in bucatarie si baie, dar restul locuintei este inca o casa suburbana obisnuita, potentialii cumparatori vor vedea casa ca o lucrare -progres, mai degraba decat o casa care se simte mutata. Imbunatatirea excesiva a baii si a bucatariei ar putea face cumparatorii sa creada ca nu merita efortul de a incerca restul casei sa se potriveasca.

4. Electronica incorporata de inalta performanta
S-ar putea sa visam cu totii sa locuim intr-o casa George Jetson – unde fiecare nevoie electronica posibila ai deja construita -, dar angajarea pentru acest tip de renovare va poate afecta valoarea de revanzare.

Exista cateva motive pentru acest lucru. In primul rand, in timp ce cinematografia dvs. personala (cu un proiector de ultima generatie controlat de la distanta) poate fi exact ceea ce doriti de la casa dvs., un potential cumparator poate doar sa vada o camera care va trebui eliminata si remodelata cat mai curand pe masura ce se deplaseaza. In plus, tehnologia avanseaza la o viteza de varf, astfel incat electronica dvs. de varf va arata in curand la fel de datata ca si covoarele de tip shag si frigiderele de aur.

Daca aveti nevoie sau doriti electronice incorporate high-end din casa ta, asigurati-va ca le instalati pentru propria placere si confort, pentru ca este putin probabil ca un cumparator le va aprecia de asemenea.