Ce ar trebui sa citesti pentru a face bani

Top 5 articole

  • 70 lucruri de valoare pe care le puteti obtine gratuit – Aflati cum puteti beneficia de bunuri si servicii de calitate gratuit! De la mancare la servicii financiare la divertisment, exista ceva aici pentru toata lumea.
  • 7 conturi financiare de care aveti nevoie pentru o viata mai bogata – Obtineti in cele sapte conturi care va vor permite sa obtineti mai mult, sa economisiti mai multe si sa creati plase de siguranta.
  • Cele mai scumpe hobby-uri – si cum sa le faci pe un buget – Esti in sporturi de zapada? Cumparati inainte ca iarna sa se rostogoleasca si puteti obtine echipament si pachete de sezon la tarife mai mici.
  • 5 pasi pentru a scoate din datorie intr-o maniera eficienta – A iesi din datorii nu este complicat. Doar urmati acesti cinci pasi, depuneti un pic de efort si incepeti calatoria dvs. catre a fi fara datorii.
  • De ce Prea multa fericire poate fi de fapt o chestie rea, potrivit Stiintei – Alungarea dupa fericire nu este cea mai buna idee, pana la urma. Studiile au descoperit ca prea multa emotie pozitiva poate fi de fapt un lucru rau.

Alte lecturi esentiale

Arbitraj geografic: mutarea undeva ieftin (er) pentru a iesi la pensie anticipat – O modalitate de a obtine mai repede independenta financiara – si de a va putea retrage mai devreme – este sa va deplasati intr-o zona mai putin costisitoare.

Inchideti bucla privind reciclarea plasticului? – Exista limitari la cat de mult se poate intampla reciclarea cu materialele plastice, dar cercetatorii cauta solutii in chimia plasticului.

Invatati-va copiii sa se organizeze: incetati sa le mai smulgeti lucrurile! – Folositi aceste patru reguli de aur pentru a-i invata pe copii cum sa se organizeze si sa ii ajute sa dezvolte abilitati critice de luare a deciziilor la o varsta frageda.

Cum sa va transportati masina dintr- un stat in altul – Daca va mutati intr-un stat diferit si aveti nevoie de o modalitate de a va transporta masina, iata cateva sfaturi de la experti pentru a va deplasa masina in siguranta – si in mod accesibil!

Top 5 lucruri de organizat atunci cand mosteniti o casa veche – De obicei, exista multe de organizat atunci cand mosteniti o casa veche si probabil ca sunteti inca in doliu. Acesti pasi te pot ajuta sa usurezi procesul pentru tine si cei dragi.