5 rezolutii neconventionale pentru 2018

Cu Anul Nou chiar dupa colt, intrebarile despre rezolutiile pe care le veti avea vor fi cu siguranta adresate la fiecare revedere a familiei. Este usor sa mergeti dupa standardele vechi de a manca sanatos, sa pierdeti in greutate si sa economisiti bani, dar exista un motiv pentru care sala de gimnastica nu este un loc atat de familiar voua ca grad de prioritizare al obiectivelor. Daca doriti sa stabiliti cateva rezolutii extraordinare pe care le veti indeplini in 2018,continuati sa cititi acest articol, deoarece astazi va prezentam cinci rezolutii pe care probabil ca nu le-ati luat in considerare:

Fiti mai constienti de mediul inconjurator
De ce nu face anul 2018 un an mai bun pentru planeta noastra frumoasa? Exista atat de multe lucruri pe care le puteti face, care nu vor simti zi de zi sacrificii uriase, dar vor face diferenta. Indiferent daca ati ales sa reciclati mai mult, compost, mersul pe jos, cumparati la nivel local sau sa faceti transport public, mai degraba decat sa conduceti la treaba, exista sigur ca exista un mod in care puteti face alegeri care sa puna primul in mediul nostru.

Voluntar in comunitatea voastra
Poate fi usor sa urmariti ce se intampla in lumea din jurul nostru si sa va simtiti neajutorati. Desi este posibil ca unii voluntari sa lucreze in alte tari care se lupta, daca acest lucru nu este in bugetul dumneavoastra sau programul nu permite acest lucru, exista lucruri pe care le puteti face in vecinatatea dvs. Aveti o biblioteca in apropiere? De ce sa nu oferiti voluntar pentru programele lor de lectura? Puteti sa faceti o donatie bancii locale de hrana sau sa va cunoasteti vecinii si sa gasiti cai prin care sa le puteti servi, fie ca faceti un cuplu in varsta o masa, fie ca aveti un babysitting gratuit pentru un parinte care se lupta. Cand ii ajutam pe cei de langa noi, efectele se vor rasfoi in intreaga lume.

Fa-ti un prieten nou
A face prieteni, ca adult, poate fi foarte dificil. Odata ce ati ajuns la varsta de 20 de ani, puteti descoperi ca ati cunoscut toti prietenii dumneavoastra de ani de zile si ca nu ati facut un nou prieten in ceva timp. Iesiti din zona de confort si discutati cu fetita care va citeste cartea preferata la cafenea (dar nu in timp ce se afla in mijlocul lecturii – ne urasc cu totii) sau cereti-i prietenilor sa invite prietenii lor la urmatorul joc noapte. Nu numai ca iti va imbogati viata pentru a avea pe cineva nou pe care il poti numi prietenul tau, dar poti sa ajuti pe altcineva prin a fi cel pe care il pot suna.

Doneaza!
Daca alegeti sa va hotarati sa economisiti mai multi bani in 2018, probabil ca alegeti cu atentie ceea ce cumparati, dar de ce sa nu extindeti acest lucru la ceea ce detineti deja? Incepeti anul fara sa va dezamagiti este sigur ca va va ajuta sa va pastrati mintea clara si sa va concentrati asupra tuturor lucrurilor pe care doriti sa le indepliniti. Odata ce ati trecut prin spatiul vostru,s puteti sa va donati obiectele neutilizate sau usor folosite.

Invatati o noua abilitate
Fie ca este ceva simplu ca o noua reteta sau mai complicat ca o noua limba straina, faceti din 2018 un an de crestere, invatand ceva nou.

Voi ce rezolutii aveti pentru 2018?