5 moduri de a castiga bani ca artist – I

Crescand ca persoana creativa si schitandu-mi drumul prin diferite scoli si programe de arta, a existat intotdeauna aceasta conceptie gresita pe care am auzit-o de-a lungul calatoriei mele: „Nu poti castiga bani ca artist!”

Cu artele traditionale precum pictura, desenul etc., multi artisti mai tineri au impresia ca trebuie sa faci o pauza mare pentru a face de fapt un fel de cariera cu talentele tale.

Din fericire, in epoca artei si tehnologiei digitale , nu mai este cazul si cred ca orice artist isi poate face un nume cu putina munca si know-how.

In timp ce afisarea operei dvs. originale in galeriile de arta s-ar putea sa nu fie o optiune pentru toata lumea, exista multe optiuni alternative care sunt total realizabile pentru orice artist modern.

Iata cateva modalitati prin care poti castiga bani in calitate de artist si de a dovedi contrariul:

Site-uri tiparite la cerere
Serviciile de tiparire la cerere sau site-urile „POD” sunt site-uri web care va permit sa incarcati lucrarile dvs. originale si sa le imprimati / sa le fabricati pe diferite produse.

Marele lucru legat de acest tip de servicii este ca nu trebuie sa atingi nici macar produsul sau sa-ti faci griji cu privire la livrarea acestuia catre clienti.

Site-ul POD face toate acestea pentru dvs., oferindu-va in acelasi timp o reducere a pretului de vanzare, minus marfa si taxele de imprimare.

Aceasta optiune este una dintre preferintele mele personale si pe care o folosesc adesea cu propriile mele produse, deoarece se adauga propriului meu portofoliu de venituri pasive. Site-urile pe care le puteti vizita includ RedBubble , Zazzle , Society6 , Printful sau Spoonflower .

Cand cautati site-uri POD, asigurati-va ca verificati structura comisioanelor inainte de a va scufunda.

La urma urmei, doriti sa va asigurati ca obtineti un pret corect pentru munca dvs. De asemenea, veti dori sa retineti ca simpla listare a produselor pe aceste site-uri nu va insemna intotdeauna vanzari automate.