4 motive sa folosesti o periuta electrica

Cel mai probabil ai folosit toata viata o periuta obisnuita, asa cum ni s-a intamplat tuturor, dar perceptia s-a schimbat atunci cand ai auzit sau ai vazut o reclama in care erau prezentate aceste periute de dinti electrice.

Cel mai probabil esti sceptic inainte sa investesti in asa ceva, sau doar vrei sa stii daca periutele electrice chiar au benficii de oferit, altfel nu ai fi ajuns sa citesti despre avantajele sale. Iti spun ca exista, vei intelege mai bine intrand pe periutaelectrica.ro, dar imi voi permite sa listezi si eu cele mai bune motive pentru care folosesc eu periuta.

Periuta electrica: se foloseste usor

Nu mai e nevoie sa misti periuta de nenumarate ori, sa fii atent la presiunea pe care o aplici si sa te asiguri ca n-ai scapat nicio zona. Miscarea capatului de periaj e asigurata de mecanismul periutei, tu trebuie doar sa o tii acolo unde trebuie.

Periuta electrica: curata bine si rapid

O periuta electrica foloseste nu doar miscarile oscilatorii, ci si  miscari verticale, oferind o curatare completa, superioara, mai ales in zonele greu unde ar fi fost greu sa ajungi cu o periuta obisnuita.

Periuta electrica: prietenoasa cu aparatul dentar

Din moment ce o periuta electrica aduce nenumarate beneficii, printre care usurinta de a folosita sau eficienta sa in fata placii bacteriene si indepartarea resturilor de mancare din zone greu de atins, aceasta se comporta excelent si la curatarea aparatelor dentare.

Periuta electrica: timer incorporat

Perioada de periere recomandata de dentisti este de doua minute, nu mai mult, nu mai putin. Cu toate acestea, e greu sa urmezi aceasta regula de fiecare data. Avand un timer care te anunta o data la 30 de secunde(de 4 ori, inclusiv cand este pornita) ca e cazul sa schimbi zona pe care o periezi(cavitatea bucala poate fi impartita in 4 cadrane care sa fie periate pe rand), va fi mai mult decat usor sa atingi acel obiectiv de 2 minute de periaj dentar.