Un stil de viață sănătos la birou

Menținerea unui stil de viață sănătos este din ce în ce mai dificilă datorită ritmului de viață alert și a tentațiilor alimentare prezente la tot pasul. În timp ce marile lanțuri de fast-food și supermarketuri pun la dispoziția cumpărătorilor alimente procesate cu conținut ridicat de calorii, există și business-uri menite să sară în ajutorul oamenilor care își doresc alternative de mâncare sănătoasă.

Cereale cu fructe

Indiferent de domeniul de activitate, prima masă a zilei trebuie integrată în puținul timp pe care îl aveți la dispoziție dimineața. În funcție de distanța de parcurs către birou și de program, majoritatea oamenilor ajung să sară peste micul dejun, un lucru deosebit de grav pentru sănătatea organismului. Micul dejun ajută la întărirea metabolismului, la arderea caloriilor și conferă energia necesară unei zile productive.

Lipsa micului dejun duce la probleme de concentrare la muncă sau la școală, fapt ce afectează performanța și în final, duce la mâncatul în exces, datorită poftei de mâncare accentuate. Specialiștii în nutriție asociază stilul de viață sănătos cu luarea unui mic dejun sățios și bogat în nutrienți în fiecare dimineață. Așadar, din dorința de a satisface nevoia bucureștenilor de a avea parte de un mic dejun sănătos în condițiile unui program încărcat, a luat naștere Micdejunlabirou.ro. Un concept unic care oferă o varietate impresionantă de alimente benefice organismului pentru prima masă a zilei, chiar în biroul dumneavoastră.

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei pe care de acum încolo nu o veți mai rata datorită serviciilor oferite de Micdejunlabirou.ro. Echipa de profesioniști a creat un meniu complet care să acopere nevoile tuturor, indiferent de preferințele alimentare. Preparatele proaspete, alături de alimente precum legume, fructe și mezeluri și brânzeturi de cea mai bună calitate, formează o gamă variată de alegeri, astfel încât în fiecare dimineață să aveți parte de un meniu variat, chiar în incinta biroului dumneavoastră.

Micdejunlabirou.ro a ales să abordeze într-un mod complex importanța primei mese a zilei, fapt ce se traduce prin punerea la dispoziție a nutrienților și vitaminelor necesare în sediile firmelor din București, alături de echipamente profesionale de păstrare a alimentelor. Angajații se pot bucura de produse proaspete, pot servi chiar și o porție de cereale cu lapte datorită dispenserelor speciale. Printre produsele disponibile în oferta unui mic dejun sănătos la birou sunt incluse următoarele categorii de alimente:

• Prăjituri de casă
• Diferite tipuri de mezeluri
• Lapte, iaurturi și brânzeturi
• Sandwich-uri deja preparate
• Diverse sortimente de cereale
• Legume (roșii, castraveți, ardei, etc.)
• Pâine proaspătă, plăcinte și mini pateuri
• Fructe variate (banane, struguri, mere, etc.)

Deoarece ritmul alert al vieții ne face să nu mai acordăm o foarte mare importanță mâncării, tot mai multe restaurante oferă serviciul de livrare. Pentru a se adapta nevoii consumatorilor de a obține mâncare într-un mod rapid, fără a fi nevoie de prepararea acesteia, comanda Micdejunlabirou.ro se poate face online, la telefon, ori prin formularul de contact de pe site. În acest fel, orice angajat din București se poate bucura de un mic dejun sățios, fără a fi nevoie să piardă ore importante de somn pentru a prepara ceva rapid dimineața.

Serviciul de livrare a produselor și a preparatelor proaspete direct în biroul dumneavoastră sunt disponibile pe întreg teritoriul Bucureștiului și Județului Ilfov. Deoarece dispun de un număr mare de angajați, orice comandă este onorată cu profesionalism și promptitudine pentru ca dumneavoastră să nu mai săriți niciodată peste prima masă a zilei.