Un parfum arabesc ofera o nota aparte de mister

Odata cu inaintarea in timp si in viata, omul isi schimba preferintele si de multe ori si parfumul. Poate ca ne-am saturat de acelasi miros, aceeasi combinatie de plante, fructe si diverse santaluri orientale si dorim sa iesim in evidenta cu ceva nou.

Insa, de cele mai multe ori, simtim ca unele combinatii nu ne avantajeaza si nu ne caracterizeaza nici ca persoana, dar nici la pret. Ce ar fi de facut in acest caz? Diverse colectii de parfumuri arabesti ne stau la dispozitie la preturi convenabile, mai ales ca majoritatea au o istorie scrisa in spate.

Imaginati-va ca un astfel de parfum este emblema povestii ”1001 nopti”, foarte cunoscuta in culturile arabe. Acesta este parfumul Ashgar Ali, unul din cel mai bun parfum arabesc si cel mai cunoscut, cucerind atat orientul, cat si occidentul.

Parfumuri orientale 2017

Dar atentia noastra nu trebuie sa se opreasca aici si trebuie sa stim ca mai sunt doua parfumuri cu o istorie aparte in cultura arabeasca si acestea sunt Tazayyin Attar si Asdaaf Attar, cunoscute pentru combinatiile aparte pe care le au.

Primul este dedicat doamnelor si reda o anumita nota de mister datorita combinatiilor florale si fresh prezente. Al doilea este, de asemenea, un parfum dedicat reprezentantelor sexului frumos si ne duce cu gandul la plajele frumoase din Orientul Mijlociu, datorita notelor de trandafir si sofran care imbina perfect acest gand.

Dar probabil va intrebati si care ar fi una din cele mai scumpe variante de parfum arabesc care exista la momentul de fata. Multa lume discuta despre parfumul Sultan ca fiind unul din cel mai scump parfum arabesc, dar se ia in considerare si Rasasi, care nu se gaseste pe toate drumurile, mai ales in Romania.

Parfumurile arabesti sunt recunoscute pentru combinatiile unice ce stau la baza lor, cultura orientala remarcandu-se fara doar si poate prin naturalete, erotism si mister. Orice doamna sau domn care vrea sa se descotoroseasca de dictoanele si trendurile actuale trebuie sa apeleze la un astfel de parfum, capabil sa dea un plus de eleganta, mister si rafinament oricarei persoane.

Mai mult, in comparatie cu unele branduri, cum ar fi Calvin Klein, Hugo Boss sau Paco Rabanne, chiar si cele mai scumpe parfumuri arabesti pot fi achizitionate la preturi accesibile, multe dintre ele nedepasind 100 euro.

Dupa ce avem un astfel de parfum in colectie, ne putem gandi si la o inovatie vestimentara care cu siguranta ar surprinde cu desavarsire lumea din jur.