Toronto – Canada

Bine ati venit la Toronto , unul dintre cele mai diverse orase multicultural din lume. Toronto gazduieste NBA Toronto Raptors (campioni de baschet!), Toronto Maple Leafs (echipa noastra de hochei) si Toronto Blue Jays (echipa noastra de baseball).

Oricand din an este un moment bun pentru a vizita Toronto, dar daca nu sunteti o persoana de iarna, atunci as sugera vizitarea in primavara, toamna sau vara. Daca nu sunteti un fan al umiditatii atunci toamna sau primavara sunt cel mai bun pariu.

Puteti zbura in aeroportul international Toronto Pearson sau pe aeroportul din insula Toronto, aeroportul Billy Bishop. Aeroportul International Toronto Pearson este la aproximativ 30 de minute de mers cu masina, in functie de trafic, pana in centrul orasului. Un taxi  sau Uber va costa oriunde de la $ 50 Р$ 80. Cel mai economic mod de a ajunge in oras este via UP Express, un tren care va va duce direct la Union Station pentru aproximativ 25 de dolari dus-intors pe persoana.

Exista multe locuri excelente pentru a ramane in Toronto, in functie de zona si de bugetul dvs. Hotelul Bisha se afla in inima districtului de divertisment si are un restaurant si o piscina pe acoperis, cu privelisti superbe ale orasului.

Toronto este un oras destul de usor de navigat si cea mai mare parte din acesta este in plina desfasurare. Nu veti avea nevoie de o masina daca veti ramane in oras. As recomanda mersul pe jos, pentru ca aceasta este una dintre cele mai bune modalitati de a cunoaste un oras sau de a folosi mijloacele de transport in comun. Daca va decideti sa conduceti, fiti avertizati ca traficul in oras poate fi un cosmar, ca sa nu mai vorbim de incercarea de a gasi parcare. Toronto are un sistem de transport public destul de fiabil, curat si sigur, care va va aduce in jurul orasului. Puteti sa urcati  in tramvai, metrou sau autobuz care va va duce acolo unde trebuie sa mergeti la un cost rezonabil.