Top 6 carti favorite

carturarul.ro

Anul acesta mi-am propus sa citesc mai mult si sunt bucuros sa anunt ca deja am citit 6 carti din ianuarie pana acum. Nu am neaparat un gen favorit, dar incerc sa imi dezvolt acest hobby, mai ales fiindca apar noi titluri care imi starnesc interesul. In cazul in care v-am facut curiosi, iata ce carti am citit in ultima perioada:

 

 

Cei 4: ADN-ul ascuns al Amazon, Apple, Facebook si Google 

Aceasta carte contine informatii despre modul in care cei patru mari jucatori de pe piata thenologiei din zilele noastre au evoluat. Sunt povesti interesante, unele chiar controversate as putea spune. Cred ca este genul de carte care ar surprinde pe oricine. Se citeste usor si se pot invata multe din ea. Cred ca este potrivita celor care isi doresc o afacere in online.

Un barbat pe nume Ove

Una dintre cartile mele favorite din ultimul timp este Un barbat pe nume Ove. Am devorat acel roman pentru a afla daca batranul ursuz isi va schimba vreodata preconceptiile. Este o carte interesanta, iar autorul are mai multe titluri publicate depsre care sunt interesat sa citesc.

Arta magica a durutului in cot 

Din aceasta carte am invatat cateva tehnici esentiale despre cum sa nu mai pierd timpul cu activitati inutile, care nu imi provoaca niciun fel de placere. Sunt genul de persoana care spune cu greu nu, dar autoarea Sarah Knight m-a convins ca nu este o practica buna pe termen lung.

Pacienta tacuta

Simteam nevoia si de o carte al carei suspans sa ma tina in canapea ore in sir. Pacienta tacuta este un roman care prezinta viata pictoritei Alicia Berenson. Actiunea debuteaza cu aceasta impuscandu-si sotul de cinci ori in chip, pentru ca mai apoi sa aflam ca alege sa ramana in tecere pentru ani de zile.

Biografia lui Freddie Mercury

In urma succesului rasunator al peliculei Bohemian Rhapsody, am ales sa citesc si biografia solistului. Am ales-o pe cea scrisa de Peter Freestone, publicata chiar anul trecut. Freddie Mercury a fost un personaj plin de surprize, cu un talent extraordinar si o poveste de viata cutremuratoare.

Insomnii

Dupa ce am citit toate volumele din trilogia Fluturi (la care apropo, apare acum un al patrulea, din perspectiva barbatului) am decis sa incerc si Insomnii. Este o lectura usoara, dar nu se ridica la asteptarile celor amintite mai devreme.