Tipologia barbatului modern: Stil, rafinament si un ceas Casio barbatesc

Ceasurile Casio barbatesti sunt durabile, functioneaza extraordinar si sunt, in egala masura, deosebit de elegante. Casio proiecteaza ceasuri pentru barbatul activ, dar si pentru omul de afaceri nestatornic in strategii si idei indraznete. Suficient de versatil incat (inca) sa ramana un brand de referinta pentru impatimitii de accesorii elegante, eficiente si durabile, Casio tine pasul cu noile trenduri si nu oboseste sa lanseze colectii fresh, vibrante, care aduc stralucire in egala masura tinutelor masculine trendy sau clasice.

Un ceas digital Casio iti accelereaza pulsul pentru un stil de viata activ

Gama de ceasuri Casio sport barbatesti G Shock demonstreaza ca brandul se apleaca supra inovarii pentru a crea ceasuri elegante pentru generatia mai tanara, care nu pune atat de mult accentul pe calitatea si vibe-ul pe care il poate oferi un ceas Casio barbatesc. Acestea sunt destinate barbatilor activi si sunt rezistente la socuri, ceea ce inseamna ca puteti inota cu ceasul fara a va ingrijora de degradarea acestuia. Un ceas barbatesc din colectia G-Shock are abilitatea de a afisa mai multe fusuri orare, desi aspectul sau rezistent poate fi de departe cel mai sesizabil aspect ce atrage atentia asupra intregii colectii.

Unde eleganta si stilul se imbina versatil pentru un look casual si reconfortant trebuie sa existe un ceas Casio barbatesc

Ceasurile analogice – digitale pentru barbati din colectia Casio G-Shock ofera o rezistenta la socuri excelenta pentru activitatile cele mai viguroase. Acestea se bucura de un afisaj digital dublu reglabil, iar fundalul cadranului este extrem de atractiv. Carcasa din otel inoxidabil rezistent are, in medie, o latime de 47,5 mm si se potriveste cu o bratara confortabila din otel inoxidabil. Fata are doua ferestre digitale cu combinatie analogica. De asemenea, functia de cronometru, care poate masura evenimente pana la 1/100 dintr-o secunda pentru primele 60 de minute (si pana la 1 secunda, de la 60 de minute la 24 de ore).

Pe http://www.infoceas.ro/ceasuri-casio-barbatesti/ gasiti ceasuri Casio barbatesti care beneficiaza si de o alarma multifunctionala, un semnal orar de timp (care poate fi oprit) si formate de 12/24-ora. Acest ceas are, de asemenea, un calendar automat (pre-programat pana in anul 2039), o precizie de 15 secunde pe luna, o iluminare din spate si o rezistenta la apa la 200 de metri – ceea ce se va ridica la rigurozitatea scufundarilor recreative. Acest ceas afiseaza ora precisa, minutul, ora, ziua, luna, data, p.m. si ziua saptamanii. Folosind un design triple de protectie pentru piese, module si carcasa, G-Shock ofera un tip nou de ceas care nu este vulnerabil in fata socurilor mecanice sau scufundarilor.

Casio rasfata publicurile masculine cu ceasuri proiectate prin optica utilitatii si a elegantei, constituindu-se un brand de referinta in aceasta industrie. Deloc ostentative, ceasurile Casio barbatesti se integreaza perfect in rutina stilistica a barbatului modern, fiind alegerea ideala pentru orice fel de ocazie. De la iesirile in oras si pana la evenimente sportive la care isi doresc sa arate impecabil, barbatii isi pot completa tinutele cu unul dintre ceasurile Casio din colectia G-Shock, realizate cu scopul precis de a cuantifica fiecare secunda valoroasa pe care barbatul modern o aloca implinirii sale personale si profesionale.