Sfaturi financiare pentru sezonul de vacanta

Sarbatorile vor fi aici inainte sa stim. In curand ne vom conecta cu prietenii si familia, dar inainte de asta ar trebui sa incepem sa anticipam cheltuielile de vacanta. Calatoria, daruirea de cadouri si petrecerile sunt parti minunate ale sarbatorilor si puteti reduce costurile cu cheltuielile strategice si rascumpararea recompenselor. Prin plasarea cumparaturilor de vacanta si a cheltuielilor de calatorie pe un card de recompense, veti castiga bani inapoi in timpul celui mai aglomerat sezon de cumparaturi al anului. Si, folosind alte programe de recompense, cum ar fi un program de recompense bancare, va puteti imbunatati veniturile si mai mari!

Anul trecut am descoperit programul de recompense preferate de la Bank of America si m-am inscris ca membru. In aceasta toamna, Bank of America a sarbatorit a cincea aniversare a recompenselor preferate si o inscriere marcanta de 6 milioane de membri! Programul are trei niveluri, Gold, Platinum si Platinum Honors, iar pe masura ce soldurile dvs. de calificare cresc la Bank of America si va deplasati intre niveluri, nivelul de recompense creste! In calitate de membru Gold Tier, primesc avantaje si beneficii in cadrul activitatilor mele bancare de zi cu zi, inclusiv bonusuri de recompense de 3,75% cu cardul de recompense in numerar (mai multe pe cele de mai jos!). Ca membru, primesc si o reducere de 2% la cursul actual de schimb valutar – care este un salvator real in timpul calatoriilor de vacanta de peste mari ale familiei mele!

Maximizarea recompenselor in calatoriile de vacanta
Cand vine vorba de calatorii in timpul sarbatorilor, doua lucruri sunt aproape inevitabile: multimea si preturile ridicate. Cu toate acestea, exista lucruri pe care le puteti face pentru a atenua stresul emotional si financiar al calatoriilor de vacanta. Daca puteti fi flexibil cu datele calatoriei dvs., va puteti reduce costurile de calatorie. Iata cateva dintre strategiile mele preferate:

Calatoriti intr-o vacanta, cum ar fi Ziua Recunostintei, Craciunul sau Anul Nou. De obicei este mai putin aglomerat si mai ieftin – de obicei cu 20-50% mai putin pentru transportul aerian.
Daca nu puteti calatori in vacanta, puteti sa va deplasati calatoria in vacanta in ultima saptamana a lunii noiembrie sau in prima saptamana a lunii decembrie? Acestea sunt unele dintre cele mai ieftine saptamani de calatorie ale anului, deoarece majoritatea oamenilor au calatorit deja pentru Ziua Recunostintei sau asteapta pana la mijlocul pana la sfarsitul lunii decembrie pentru a vizita familia. Daca aveti capacitatea de a telecomunica in timpul vacantelor, indreptati-va la destinatie la inceputul lunii decembrie ar putea sa va economisiti banii fara a va pierde zilele de vacanta.
In sfarsit, incercati sa calatoriti marti sau sambata, cand preturile biletelor sunt de obicei mai ieftine; liniile de calatorie sunt de obicei cele mai scurte si in acele zile.