Sfaturi de top pentru perioada in care lucrati de acasa – I

S-au dus zilele de la lucrul in cladirile de birouri inalte si de la 9-5. In zilele noastre, totul este sa va luati laptopul, sa faceti o geanta si sa va indreptati spre locuri cu iarba mai verde, zile insorite superbe si fundaluri frumoase.

Lucrul de la distanta este acum o miscare din ce in ce mai obisnuita in cariera pentru o multime de oameni, dar nu este doar o navigatie simpla, mai ales atunci cand incercam sa gestionam acel echilibru crucial intre munca si viata. Iata unsprezece sfaturi pe care trebuie sa le cunoasteti pentru a va ajuta sa ramaneti organizat, astfel incat sa puteti reusi in timp ce va bucurati pe deplin de experienta dvs.

Luati in considerare internetul
Cu siguranta, conexiunile la internet sunt acum disponibile in majoritatea locurilor din intreaga lume, indiferent daca este vorba despre hotelul, pensiunea sau o cafenea locala. Cu toate acestea, nu numai ca conexiunile publice la internet nu sunt sigure pentru activitatea de plata, nu puteti fi niciodata sigur cand conexiunea va fi supraincarcata sau va inceta sa functioneze complet. Cumparati-va un dongle international de internet pentru a atenua aceste probleme.

AFLATI-VA MODELUL DE LUCRU
Cand lucrati in intervalul 9-5, trebuie sa fiti pregatiti dis de dimineata si apoi cand seara vube sa terminati. Cu toate acestea, toata lumea este diferita si nu toata lumea va dori sa lucreze in aceste ore. Aflati propriul model de lucru, astfel incat sa stiti cand sunteti cel mai productiv.