Septembrie cu miros de narghilea in Aviatorilor

Septembrie cu miros de narghilea in Aviatorilor

Toamna este unul dintre cele mai frumoase si gurmande anotimpuri. De ce? Pentru ca in sezonul tomnatic, toate vietatile incep sa isi faca provizii pentru iarna, iar in casele romanilor miroase a zacusca si a muraturi. Pe langa acest lucru, mirosul de frunze uscate asternute pe jos in culori caramizii impreuna cu burnita de dimineata ofera un tablou complet al spectacolului vietii.

Printre borcane cu fel si fel de preparate, gospodarii si gospodinele trebuie sa dea sufletului si trupului un ragaz de odihna, fie alaturi de prieteni, fie alaturi de persoana iubita. In Bucuresti, metodele principale de relaxare sunt plimbarile lungi prin parcuri sau suetele la cafenele.

Cafenelele sunt cu siguranta loc de relaxare pentru multi bucuresteni, mai ales ca toamna acestea ofera bauturi condimentate cu miros de toamna, precum: scortisoara, vanilie, dovleac. Dar pe langa relaxare acompaniata de bautura, bucurestenii au dezvoltat un obicei oriental: fumatul de narghilea.

Bucurestenii si fumatul de narghilea

Obiceiurile au farmec atunci cand sunt impartasite cu ceilalti oameni, iar unul dintre cele mai raspandite obiceiuri este fumatul de narghilea care a ajuns si pe meleagurile noastre. Bucurestiul este gazda pentru mii de vizitatori straini si nu numai, astfel ca acest obicei de socializare este cel mai bine impamantenit in aceasta regiune a tarii.

Sunt multe localuri in Bucuresti care promit arome inedite, dar se stie ca cea mai buna narghilea din Bucuresti o gasim doar la Ganesha Caffe.

Ganesha Caffe a devenit de-a lungul timpului un lant de cafenele de top cu specific oriental in Bucuresti care serveste in 3 locatii: Bd-ul Barbu Vacarescu, Calea Victoriei si Bd-ul Primaverii.

Ganesha Caffe Primaverii este cea mai noua locatie din zona Aviatorilor, cucerind imediat publicul prin pastrarea ADN-ului Ganesha, inserand, totodata, numeroase accente individuale ce ofera o amprenta proprie. Aceasta cafenea a devenit recunoscuta cu usurinta pentru cea mai buna narghilea din Aviatorilor, iar in aceasta toamna isi asteapta clientii cu arome proprii si combinatii inedite.

Printre aromele preferate de toamna care fac simtita prezenta localului se numara cele de fructe de toamna, precum struguri, mere, alaturi de fructe citrice precum portocale.

Pentru prospetimea unei zile de toamna, iubitorii de narghilea adauga langa melasa de struguri putina menta, ceea ce face ca narghileaua sa aiba o aroma delicioasa si intensa.

Specialistii Ganesha Caffe Primaverii ofera clientilor numeroase optiuni atunci cand vine vorba de aromele unei narghilele, chiar si personalizarea acesteia in functie de preferinte si dorinte.