Samsung sau Sony: televizorul carui brand trebuie sa fie in livingul tau?

Cine face cele mai bune televizoare de pe piata: Samsung, Sony, LG? Poate Panasonic sau Sharp? Poate ca intentia mea de a scrie acest articol a plecat de la ideea de a vorbi despre brandul cu cele mai bune televizoare, dar am ajuns sa cred ca vizitatorii vor citi despre asta pur informativ si probabil ca e o informatie care nu le va aduce un avantaj in luarea unei decizii. De ce? Pentru ca oamenii nu cauta cel mai bun televizor din lume, ci vor cel mai bun televizor pentru ei.

La ce ma refer prin asta? Fiecare persoana sau familie are un buget, buget pe care intentioneaza sa il foloseasca pentru a cumpara un nou televizor. E evident ca se doreste cumpararea unui TV cat mai bun pentru banii aia, ideal ar fi sa fie cea mai buna optiune posibila. Inca mai sunt oameni care nu se ghideaza dupa brand cand aleg un televizor.

Pentru mine, cel putin, fara a judeca decizia altora, producatorul este primul aspect pe care il “bifez” cand aleg TV-ul. Avand atatea nume din care pot alege, ma intrebam ce e atat de greu sa ma decid ce televizor sa cumpar. Toate sunt bune din anumite puncte de vedere, doar ca nu stii care e cel mai bun din punctul tau de vedere, raportat la ce iti trebuie tie si ce buget ai.

E greu spre imposibil sa spui ca un anumit producator e cel mai bun. Cel mai bun la ce? Nu cred ca Samsung, Sony sau oricare alta companie poate sa produca un televizor ieftin, cu ecran bun, cu sonorizare buna, multe porturi de conexiune, refresh rate mare, contrast bun, etc. Samsung poate produce televizoare bune si low-cost, dar dau gres la capitole precum sunetul sau contrastul si asta le da cumparatorilor un motiv sa cumpere televizoare Sony.

Nu e usor sa compari doi producatori de televizoare, nici macar daca urmaresti caracteristicile comune ale produselor lor. Sfatul meu e sa cititi cate ceva despre televizoarele Samsung aici(gasiti si LG in partea de jos a paginii).