Romania, cu un pas inaintea marketingului

Suntem tot mai surprinsi de schimbarile care survin in zona de economie a statului, dar dezvoltarea platformelor de comunicare ne lasa, cu adevarat, fara grai. Si asa, banii incep sa se produca online, prin click-uri, prin accesari si comenzi. Iata cum a evoluat Romania si cum ii incurajeaza pe tineri sa devina fragezi antreprenori:

Comertul online
Tranzactionarea pe piata de valori poate fi o modalitate excelenta de a face bani online si aveti nevoie de ceva mai mult decat un laptop sau un smartphone si o conexiune la internet pentru a obtine profit. Fiind extrem de priceputi in tehnologie si invatand sa tranzactioneze prin intermediul aplicatiilor, romanii se implica din ce in ce mai mult pe scena de tranzactionare a actiunilor. Este important sa stiti ca tranzactionarea de actiuni poarta intotdeauna un risc, dar exista o multime de oameni care o fac de la distanta.

Drop shipping
Drop shipping permite romanilor sa creeze magazine online si sa-si indeplineasca comenzile fara a fi nevoiti sa manipuleze inventarul propriu-zis. Comenzile sunt indeplinite fie direct de catre producator, fie de catre o alta terta parte, eliberandu-l pe vanzator sa se concentreze numai pe atragerea de noi clienti si vanzarea de produse. Nu este nevoie de depozite de stoc si nu trebuie sa va ocupati de postale si de ambalaje, astfel incat sa puteti crea si opera cu costuri de operare extrem de scazute.

Blogging
Cu cateva minute pe zi si o suma minima de numerar in avans, este usor sa va configurati propriul blog. Mergand la nivelul urmator si monetizand, va dura mai mult, dar este posibil sa se vada o rentabilitate decenta a investitiei in cateva luni. Unul dintre cei mai importanti pasi este alegerea unei nisa profitabile, de preferinta una pe care deja o cunoasteti si o pasionati, astfel incat sa puteti scrie despre subiect cu autoritate si entuziasm. Odata ce ati construit un public, exista o multime de fluxuri de venit deschis pentru bloggeri.

Magazine online
Uitati de inchirierea spatiului, de umplere cu produse si de asteptare pentru clienti. Magazinele online de vanzare cu amanuntul va permit sa configurati digital cu costuri minime in avans, si nenumarate moduri de a conduce in mod activ clientii platitori la magazinul dumneavoastra. Magazinele online au devenit o afacere pe care romanii au sesizat-o si depun eforturi pentru a-si monetiza profitul.