Protejarea numerelor cardului de credit acasa

Casa ta este un alt loc in care hotii vor merge sa caute informatiile tale sensibile. Pentru inceput, este posibil sa primiti oferte de carduri de credit, carduri in sine si declaratii pe e-mail. Desi furtul prin posta este relativ rar (este vorba despre o crima federala, pana la urma), este totusi o idee buna sa va asigurati ca va strangeti postele zilnic si sa va puneti la punct atunci cand iesiti din oras.

Cu toate acestea, dupa ce veti obtine documentele legate de carduri in casa, totusi puteti fi vulnerabil. Deoarece escrocii de carduri de credit nu sunt mai presus de o mica scufundare pentru a pune mana pe numarul cardului dvs. de credit. Acesta este motivul pentru care este o idee buna sa maruntiti orice hartie cu numarul cartii de credit si alte informatii de identificare pe care il aveti inainte de a le arunca.

In cele din urma, protejarea cartilor de credit la domiciliu inseamna, de asemenea, sa fii prudent cu cine imparte informatii prin telefon. Cu exceptia cazului in care ati initiat un apel telefonic propriu – nu pentru ca suna pe cineva care a lasat un mesaj vocal – nu ar trebui sa impartasiti niciodata numerele cartii de credit la telefon. Escrocii vor reprezenta ca agenti de servicii pentru clienti de la institutia financiara sau un comerciant frecventat pentru a obtine informatiile de plata. Pentru a fi sigur, puteti sa inchideti si sa apelati singura institutia folosind numarul principal de telefon.