Pentru o zi productiva atunci cand nu ai nimic de facut – II

SCrie-TI SCOPURILE SAPTAMANAL
Cu notebook-ul in mana, incercati sa veniti cu cateva obiective realiste pe care doriti sa le atingeti in fiecare saptamana. Daca poti incepe acest obiectiv, chiar mai bine!

CURATATI
Pe masura ce anotimpurile se schimba, la fel se pot schimba lucrurile pe care le-ati acumulat. Acum este un moment minunat pentru a va curata dulapurile si a vedea daca aveti ceva de donat. Scapati de lucrurile pe care nu le-ati folosit in 6 luni pana la un an. Promit, un pic de declinare este bun pentru suflet!

FA UN CURS
A invata ceva nou este intotdeauna un mod minunat de a-ti petrece ziua. Consultati cateva dintre cursurile de pe Skillshare pentru a va extinde cunostintele despre design, fotografie, arta, afaceri sau orice altceva pluteste barca dvs. Am scris o postare in urma cu putin timp despre cele mai bune cursuri pentru creativi. De ce sa nu va perfectionati si abilitatile de scris cu mana cu aceste 5 cursuri de invatare a scrisului de mana acasa. (p.s. va puteti inscrie si la cursul meu de blog aici!)

PREGATITI UNELE FOTO INSTAGRAM
Sunt un mare fan al fotografiilor de mana pentru Instagram dintr-o data. Economiseste timp postand in timpul saptamanii si va ajuta sa ramaneti la inaltimea cresterii publicului acolo. Consultati postarea mea despre reimaginarea profilului dvs. Instagram pentru inspiratie! Oh, si nu ezitati sa ma urmati!