Parchet stratificat: Promotii active in magazinul online e-parchet.ro

Parchetul este ideal pentru orice spatiu si poseda un farmec aparte care face orice podea sa arate impecabil. Modern si usor de intretinut, acesta ofera o suprafata confortabila care se poate asorta cu usurinta cu restul obiectelor dintr-o incapere, pentru a obtine un design placut si foarte actual.

Parchetul stratificat este o alegere care va ofera numeroase avantaje si poate fi intretinut cu usurinta.

Acesta este o combinatie intre parchetul laminat si cel masiv si este obtinut in urma suprapunerii unor straturi de lemn care se dovedesc extrem de rezistente si de stabile. Acesta este mult mai rezistent din punct de vedere mecanic, spre deosebire de alte tipuri de parchet si ofera un aspect elegant, asemanator celui din lemn masiv, putand fi lacuit in functie de preferinte.

Parchetul stratificat este ideal pentru orice tip de incapere, in special pentru cele cu design mai elegant si este deosebit de rezistent la umiditate, dar si la zgarieturi, pastrandu-si aspectul timp indelungat. Acesta poate fi de doua tipuri: dublu stratificat si triplu stratificat.

Magazinul online e-parchet.ro va pune la dispozitie o gama variata de modele de parchet stratificat, menite sa satisfaca toate gusturile. Printre ofertele la parchet stratificat pe care echipa vi le pune la dispozitie se numara si pardoselile din lemn stratificate, ideale pentru orice interior, fie el clasic sau mai modern. Parchetul stratificat din gama magazinului online e-parchet.ro este sigur, extrem de stabil si se gaseste intr-o multitudine de modele, realizate din specii de lemn durabil. Mai mult, fiecare tip beneficiaza de o protectie impermeabila foarte buna, ceea ce contribuie la mentinerea unui aspect extrem de placut pentru mai mult timp.

Rezistent la uzura, parchetul stratificat de la e-parchet.ro are o buna durabilitate si este extrem de avantajos, fiind o investitie profitabila pe termen lung. Usor de montat, parchetul stratificat este o optiune foarte buna pentru orice incapere, fiind foarte rezistent la trafic. Totodata, acesta ofera o buna protectie termica, oferind un confort sporit.

Modelele din gama e-parchet.ro se adapteaza oricarui stil de design interior, fie el modern sau clasic. Magazinul dispune de numeroase colectii impresionante, care intregesc intr-un mod armonios orice incapere. Parchetul stratificat Barlinek este perfect pentru orice suprafata si are o structura ideala. Tot in oferta magazinului e-parchet.ro se gaseste modelul de parchet stratificat SolidFloor care te ajuta sa ai parte de un confort sporit si sa te bucuri de suprafete perfecte. Modelele puse la dispozitie de magazinul online sunt ideale daca va doriti un interior indraznet si un design modern. Culorile intense si decoratiunile interesante aduc un plus de farmec oricarei incaperi si va ajuta sa personalizati incaperea intr-un mod unic.

Daca va doriti un parchet stratificat pentru un interior elegant, care transmite caldura si intimitate, la e-parchet.ro gasiti tot ce aveti nevoie. Parchetul stratificat din colectia magazinului aminteste de epoca neo clasica si este definit de nuante inchise, profunde si extrem de atragatoare.

Colectia Vintage aduce tonuri naturale si lemn atent ales pentru a oferi o semnatura proprie oricarei incaperi. Nostalgia trecutului este imprimata celor mai inedite modele de parchet pe care e-parchet.ro vi le pune la dispozitie.

Pardoselile e-parchet.ro aduc un echilibru intre nuantele naturale si cele cu aspect mat sau lucios si sunt orientate spre conceptul functional. Culorile vii si deschise, dar si cele mai inchise care ofera un aspect neutru si in acelasi timp foarte luminos, sunt potrivite pentru toate gusturile. Parchetul stratificat de la e-parchet.ro se potriveste de minune oricarui ambient si aduce un plus de farmec, care face ca interiorul sa fie mai elegant si mai intim.

Ideal pentru orice tip de incapere si orice design, parchetul stratificat este o optiune foarte avantajoasa care va asigura o pardoseala cu un aspect foarte placut timp indelungat. Magazinul online e-parchet.ro va ofera o gama variata de modele extrem de variate si de atragatoare, disponibile la preturi foarte accesibile.