Motive pentru care inca va luptati sa platiti facturile

Ai lucrat din greu. Ti-ai atins obiectivele de cariera. Salariul dvs. nu a fost niciodata mai mare. Totusi, la sfarsitul fiecarei luni, intri intr-o panica totala ingrijorandu-te daca sunt suficienti bani pentru plati facturile. De ce, in acest moment al vietii tale, factura inca un joc financiar dureros? Este timpul sa ajungeti la radacina problemei. Iata cateva motive pentru care inca va luptati sa platiti facturile.

1. Nu aveti un buget
Bugetele sunt modul in care oamenii isi anticipeaza cheltuielile si aloca cheltuielile. Fara acest cadru esential, viata dvs. financiara va arata foarte mult ca Occidentul Salbatic – umplut cu drame si cicluri de explozie si bust.

2. Aveti o datorie mare pe cardul de credit
Cu tarife de interes astronomic, taxe de intarziere si alte penalitati, datoria de pe cardul de credit lasa milioane de familii legate de bani in fiecare an. Daca va straduiti sa platiti facturile in fiecare luna, analizati-va obiceiurile de creditare. Cat de mult din venitul dvs. este dedicat servirii datoriei? Acoperiti abia platile minime sau incarcati tarife noi?

3. Nu puteti opri cumpararea de lucruri inutile
Cu totii cadem prada impulsului de a cumpara din cand in cand. Dar daca cheltuielile in afara bugetului au devenit un mod de viata, probabil ca ati fost rupt de ziua platitoare a facturilor. Examinati de ce cumpararea impulsurilor este atat de atractiva. Este o modalitate de a elibera stresul? Este o recompensa pentru a lucra mult timp la un loc de munca care nu va place? Cum ti-ai rearanjat viata si ai preluat controlul asupra cheltuielilor tale?

4. Cineva iti scade veniturile
Daca sunteti intotdeauna in urma cu facturile dvs., poate problema nu este ceva, ci cineva. Sprijinati un sot, un frate sau un copil?