Moda (nu) se intoarce. Adu inovatia in bucatarie cu plita incorporabila

Plita incorporabila castiga tot mai mult teren, datorita aerului modern cu care inspira orice bucatarie. De fapt, o astfel de bucatarie se transforma intr-un loc de relaxare, in care stresul se topeste, la initiativa unui pahar de vin, sub caldura aburilor. Plita incorporabila este o inovatie in bucatarie, de departe aliatul celor care apreciaza designul si bunul gust al esteticii.

Este timpul sa va modernizati bucataria, pentru ca…

Plita incorporabila are un pret competitiv

Desi este o creatie inovatoare si la mare cautare in randul celor mai sofisticate persoane, plita incorporabila poate fi achizitionata la preturi incepand cu 199.99 Lei, cum ar fi, de exemplu, plita incorporabila Hansa BHEI30130010, putand ajunge, ce-i drept, la 16.365 Lei, pentru cele destinate bucatariilor profesionale, in acest caz avand la dispozitie pachetul Element combiset Miele CSDA 1020, cu plita de inductie inclusa si zona Tepan Yaki.

Insa preturile la care se invart majoritatea cererilor sunt decente, astfel ca indiferent de bugetul dumneavoastra, veti gasi o plita care sa se incadreze nevoilor si conditiilor pe care le aveti. La o simpla analogie cu pretul unui aragaz, spre exemplu, constatam faptul ca diferentele sunt extrem de mici, in unele cazuri plita avand un pret mult mai avantajos decat un aragaz obisnuit.

Nu pune monopol pe spatiul din bucatarie

Plita de bucatarie este componenta care isi gaseste locul in orice colt al bucatariei. Nu limiteaza spatiul, nu ingradeste prezenta altor elemente de mobilier si nu incarca inutil. De fapt, acesta este si rolul sau primordial, de a salva spatiul din bucatarie. Spre exemplu, plita incorporabila electrica Hansa BHC63508, cu 4 arzatoare si Touch Control are, pe langa un design modern si specificatii de top, dimensiuni reduse de 4.8 x 57.6 x 50.1 cm.

Less is more. Mica si cuprinzatoare

Desi are dimensiuni reduse, plita incorporabila este investita cu numeroase specificatii de top, gandite in raport cu nevoile cotidiene ale vietii ritmate. Incepand cu tehnologia cu inductie care impiedica plita sa se incinga, astfel incat curatarea este mai usoara, continuand cu functia child lock ce impiedica accidentarile nedorite ale copiilor aflati in preajma plitei si pana la indicatorii de caldura, plita substituie cu succes o serie de pasi pe care in mod uzual i-am fi efectuat cu meticulozitate in perioada de glorie a aragazului.

Tu dictezi designul

Modelele plitelor incorporabile sunt infinite. Daca sunteti genul rustic si vreti sa va amintiti de bucataria de vara a bunicii, plita incorporabila rustica Hansa BHGY62059 este o recomandare potrivita. Daca, in schimb, doriti sa va modernizati locuinta pana la cel mai mic detaliu, ati putea opta pentru o plita cu suprafata din ceramica sau sticla neteda, care sa poata fi curatata dintr-o singura miscare, invaluita intr-un negru intens si elegant, cum ar fi plita incorporabila Beko HII64401AR. Evident, exemplele pot continua si sunt distincte in functie de preferintele si necesitatile dumneavoastra.

Inovatoare si cu un design modern de o eleganta desavarsita, plita incorporabila este elementul care nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie. In cazul in care spatiul nu va permite sa alegeti un aragaz (dimensiunile fiind considerabile), plita incorporabila este varianta care va scoate din impas si va incarca locuinta cu un aer modern, inspirandu-va la prepararea celor mai gustoase farfurii… fara efort. Va fi secretul vostru!