Metode gresite de incasare a punctelor de calatorie – Partea a III-a

4. Carduri cadou
Aproape fiecare program de recompense va permite sa incasati puncte sau mile pentru carduri cadou, iar acest lucru poate fi o valoare decenta daca nu aveti optiunea de a rascumpara pentru calatorie. Cu toate acestea, este posibil sa primiti o valoare mai mica de un cent pe mila daca incasati mile aeriene de la un program de fidelizare a companiei aeriene pentru carduri cadou si chiar si programe flexibile va pot oferi doar o valoare de 1 cent pe punct cu aceasta optiune.

Incasarea recompenselor de calatorie pentru cardurile-cadou ar trebui sa fie intr-adevar ultima dvs. solutie daca descoperiti ca nu puteti calatori sau kilometri care urmeaza sa expire.

5. Abonamente la reviste
Va rugam sa nu incasati niciodata in kilometri pentru abonamente la reviste, chiar daca mai multe programe, inclusiv Delta SkyMiles fac reclama pentru aceasta optiune. Cu programul Delta „MagsforMiles”, de exemplu, puteti obtine sase pana la 228 de numere din diverse reviste precum People si The Wall Street Journal in schimbul kilometrilor dvs.

Valoarea pe care o veti obtine in schimb ar putea sa nu fie chiar atat de rea, dar acesta este un mod slab de a folosi kilometri de linie aeriana indiferent de situatie.

6. Folosind kilometri pentru zboruri ieftine
In cele din urma, nu uitati sa verificati valoarea in numerar a oricarui zbor pe care intentionati sa il rezervati cu kilometri inainte de a trage declansatorul pentru o rascumparare a premiilor. Ar trebui sa te straduiesti intotdeauna sa obtii cel putin un cent pe punct in valoare atunci cand rascumparesti mile aeriene pentru zboruri si ar trebui sa iei in considerare sa platesti in numerar daca nu atingeti acest prag. Unii experti ar spune chiar ca ar trebui sa impingeti pentru a obtine valoarea de 1,5 centi pe mila sau aproape 2 centi pe mila.

Atunci cand zborurile sunt mai ieftine decat in ​​mod normal, plata in numerar sau creditul flexibil de calatorie are mai mult sens.