Metode gresite de incasare a punctelor de calatorie – Partea I

Cardurile de credit de calatorie faciliteaza castigarea tuturor tipurilor de recompense, de la mile aeriene pana la puncte hoteliere si credit flexibil de calatorie. Desi valoarea punctelor pe care le castigati va varia in functie de modul in care le rascumparati, nu este neasteptat sa primiti 2 centi pe mila sau punct in valoare din mile aeriene sau puncte hoteliere pentru anumite rambursari de mare valoare.

Puteti, de asemenea, sa va rascumparati recompensele pentru unele lucruri destul de groaznice si chiar pentru cele care va permit sa obtineti o valoare de jumatate de centime sau mai putin. Acest lucru nu face ca aceste rascumparari sa fie „gresite” in sine, dar inseamna ca lasati efectiv bani pe masa in comparatie cu alte optiuni.

Daca aveti o carte de credit de calatorie , o carte de recompensa pentru un hotel sau o carte de credit de calatorie flexibila care va permite sa rascumparati puncte pentru bilete de avion, hoteluri si multe altele, iata optiunile de rascumparare pe care ar trebui sa le evitati:

1. Marfa
Multe monede de recompensa va permit sa incasati in punctele dvs. pentru marfa. Cu unele portaluri de recompense, de exemplu, puteti rascumpara puncte pentru achizitiile facute prin Amazon.com sau in magazinele Apple.

Desi aceasta nu este cea mai proasta optiune din lume, rascumpararea punctelor pentru electronice, electrocasnice mici si alte tipuri de marfuri va va obtine de obicei un procent din punct de valoare, si de multe ori mult mai putin.

Delta SkyMiles ofera unele dintre cele mai grave rascumparari de marfuri pe care le puteti gasi. De exemplu, vor 141.880 de mile pentru un iPad Air de 10,5 inci cu Wi-Fi. In acelasi model, in prezent, costa doar 649 USD la Apple.com, asa ca veti primi semnificativ mai putin de jumatate de suta pe punct.

Desi poate parea tentant sa folosesti puncte pentru marfa (gratuit este gratuit, nu?), Daca poti banca suficiente puncte pentru ceva de valoare mai mare, merita sa astepti.