Lucrati eficient de acasa

In timp ce va bucurati de propria dvs. decizie cu privire la ce sa purtati si accesul usor la mancare, aici sunt cinci moduri de a ramane productiv si de a va termina toata munca de acasa:

1. SETATI UN SPATIU DE LUCRU COMFORTABIL
Da, este minunat sa stati in pat, dar pentru a avea sentimentul de a incepe munca trebuie sa setati un spatiu confortabil. Ridicati-va si organizati un spatiu in casa dvs. pentru a fi infiintat ca un birou. Aveti un birou organizat, un scaun confortabil si o lumina care nu va raneste ochii. Desemnati spatiul pe care il creati ca un birou dedicat numai activitatilor de lucru. Daca va aflati in aceasta zona, oamenii din casa dvs. vor avea asteptari corespunzatoare. Ei vor sti ca lucrati si nu ar trebui sa va distraga.

2. FACETI UN PROGRAM SI SETATI DEADLINES
Cand lucrati acasa, sunteti pe cont propriu. Nimeni nu va verifica. Sunteti in controlul muncii voastre. Acesta este motivul pentru care unii s-au pierdut in evidenta muncii lor, lasand ziua lor neproductiva. Daca doriti sa lucrati din confortul propriei dvs. case si aveti inca o zi productiva de lucru, faceti-va un program si tineti-va de el. Planificati un program zilnic si creati obiective pe termen scurt si lung. Incepeti cu o lista de activitati pe care trebuie sa le indepliniti la sfarsitul zilei. Stabilirea unui program sau a unui termen limita pentru o anumita lucrare va va permite sa terminati in timpul alocat pe care l-ati setat, oferindu-va adrenalina finalizarii sarcinii inainte de expirarea timpului.

3. LUATI PAUZELE NECESARE
Deoarece aveti deja programul dvs., cred ca este timpul de pauza nu? Nu, pentru ca lucram acasa nu inseamna ca nu meritam o pauza. La urma urmei, toti avem nevoie de pauze. Trebuie sa avem timp departe de ecrane si de liste lungi de documente complicate. Mergeti la o plimbare, mancati niste pizza sau beti niste cafea. Relaxati-va mintea astfel incat sa puteti contribui pe deplin la ziua productiva pe care doriti sa o aveti. Pauzele se spune ca imbunatatesc sanatatea si bunastarea si pot creste creativitatea si productivitatea.