Intre trecut si prezent: Gucci Rush sau Marc Jacobs Decadence?

Cand vine vorba de parfumuri, trebuie sa alegem exact acea esenta care rezoneaza cu stilul nostru si cu personalitatea noastra. In acest context, unul dintre principalele lucruri pe care trebuie sa le avem in vedere este daca optam pentru un parfum cu esente florare, fructate, lemnoase, orientale sau marine. Un alt lucru important este sa stim care esente sunt facute pentru a fi purtate ziua si care noaptea.

Dincolo de aceste aspecte, pentru foarte multe persoane este important ca parfumul pe care il poarta sa fie unul clasic, lansat poate chiar acum doua-trei decenii, iar altele mizeaza pe modernitate.

Exista de asemenea si acele persoane care mizeaza atat pe arome ale prezentului, cat si ale trecutului.

Intre trecut si prezent: Gucci Rush sau Marc Jacobs Decadence? 

Doua esente cunoscute, care pot sintetiza extrem de bine prin calitatile lor aceasta dualitate a trecutului si prezentului in industria parfumurilor sunt Gucci Rush si Marc Jacobs Decadence. Atat Rush, cat si Decadence sunt nume celebre pentru cele doua marci cunoscute si apreciate de numeroase femei din Romania.

Gucci Rush Gucci

Hai sa analizam impreuna caracteristicile speciale ale acestor doua esente emblematice pentru anumite arhetipuri feminine!

Gucci Rush-arhetipul femeii clasice, senzuale si atractive

Celebra marca Gucci a lansat in anul 1999 aceasta esenta care a devenit in scurt timp unul dintre cele mai celebre parfumuri. In prezent, se poate spune ca aceasta aroma este una clasica si sintetizeaza prin felul in care notele de top, de mijloc si de baza armonizeaza unele cu altele exact ceea ce inseamna o aroma a “trecutului” si cum pot fi inca folosite in prezent aceste parfumuri, creeand o senzatie de atemporalitate.

Parfumul Gucci Rush Gucci este potrivit pentru zilele bogate, prin compzitia floral-lemnoasa, care se simte destul de racoritor pe piele, transformandu-l intr-o esenta a “trecutului” potrivita pentru zilele de vara.

Marc Jacobs Decadence

Marc Jacobs Decadence-chintesenta femeii moderne 

Acest parfum Marc Jacobs Decadence indraznet a fost lansat in anul 2015 si, de atunci pana in prezent, incapsuleaza intr-o sticla ce reflecta luxul si atractia catre nuantele glamour ale vietii exact capacitatea femeii moderne de a trai o viata autentica, prin care sa se reinventeze constant.  Spre

deosebire de Rush, Decadence este facut pentru acele nopti intense de vara sau chiar de toamna, cand renunti la confortul blugilor pentru a te imbraca in haine glamour sau poate chiar “rebele” ( adica acel stil care nu se incadreaza in normele impuse de societate).

La fel ca esenta Rush, Decadence este caracterizat de felul unic in care esentele florale danseaza cu cele lemnoase, dar spre deosebire de Rush, unde putem vorbi despre un vals sau un tango, aici ne gandim deopotriva la ritmuri ametitoare de salsa, dar si de acorduri lente de jazz ( cel mai potrivit stil muzical pentru serile intense de vara).

Gucci Rush sau Marc Jacobs Decadence?

Inainte sa optezi pentru una dintre aceste doua esente, este bine in primul rand sa te gandesti daca ai nevoie de o aroma pe care sa o porti ziua sau noaptea. In functie de acest criteriu, poti alege fie Rush, fie Decadence.