Importanta unui website pentru orice tip de business

Zilele trecuteĀ am vorbit cu un potential client care nu era sigur daca aveau sau nu nevoie de un site web. „Suntem deja listati in Paginile Aurii”, a spus el.

Bine, opreste-te chiar acolo. Rewind pentru un moment si sa luam asta din nou … Sunteti in Paginile Aurii !? In primul rand, cand a fost ultima data cand ati privit personal o carte de Pagini Aurii? Considerati site-ul Pagini Aurii ceva pe care frecventati frecvent sau considerati prima alegere pentru gasirea unei afaceri? Daca o faci, imi cer scuze, dar in 2019 primul lucru pe care oamenii il fac este sa-si gaseasca computerul si Google indiferent de ce cauta … si de obicei vor cauta site-ul oficial, nu o lista aleatorie pe o pagina plina cu sute de alte intreprinderi similare.

Acelasi lucru se poate spune despre folosirea unui site de socializare ca Facebook ca „site web” oficial. Facebook nu ar trebui sa fie folosit in acest fel. Este un site de socializare si este minunat sa aveti propria pagina de companie pentru a interactiona cu clientii dvs. si pentru a va mentine afacerea in stare proaspata in mintea lor. Site-ul dvs. propriu ar trebui sa aiba propriul dvs. logo in coltul de sus, nu logo-ul Facebook. Deci, in timp ce este un loc minunat de a creste baza de clienti si de a impartasi fotografii, oferte si extra, un site web oficial cu navigare adecvata si informatii importante ar trebui sa fie in continuare locul pe care ii directionati pe acesti fani, astfel incat sa poata vedea toate aspectele legate de treaba ta.

Ganditi-va la acest lucru: Site-ul dvs. este cartea dvs. de vizita. Este brosura, pliantul, panoul dvs. Este prima impresie pe care cineva o poate vedea de la compania dvs., de aceea este important sa aveti un site care este bine conceput. Un site web prost conceput este la fel de rau ca si cand nu aveti niciun site web. Este ca si cum ati aparut pentru o intalnire de afaceri importanta cu potentialii clienti in pijamale.

Site-ul dvs. ar trebui sa fie usor de navigat si sa ofere o experienta minunata pentru vizitatori. Ce te atrage pe alte site-uri web? Ganditi-va la aceste elemente si incercati sa le replicati in propriul design si in experienta utilizatorului. Ar trebui sa contina informatiile dvs. de contact, clar si direct la punctul de informatii despre compania dvs. si produsele / serviciile dvs., locatia dvs. si / sau o harta la locatia dvs., cu fotografii frumoase si, in ansamblu, ar trebui sa fie un loc care ofera vizitatorului impresia ca sunteti o afacere profesionala si aveti grija de modul in care va prezentati.