Goji Bio Brașov ne dezvăluie secretul unei plantații fără afide

Goji Bio Brașov ne dezvăluie secretul unei plantații fără afide

Fiecare plantație vine și o serie de dăunători meniți să distrugă plantația într-un timp scurt. Aici vorbim despre despre factori externi precum condițiile meteorologice, dar și diverse insecte care pot fi în număr mic, sau în număr mare, iar aici vorbim de invazie care duce la degradarea într-un timp extrem de scurt al plantației.

Plantația de arbuști goji nu este scăpată din vizorul acestor dăunători deoarece fructele goji au un aport nutritiv crescut, fiind astfel propice pentru creșterea și dezvoltarea acestor insecte. Dacă vizați o plantație goji bio, atunci trebuie să țineți cont de remediile de combaterea a acestor dăunători pentru a vă menține plantația într-un mod optim. Goji Bio Brașov este prima pepinieră certificată bio din România pentru producerea de fructe goji bio, astfel că anii de la înființare și până în prezent au adus cu ei o experiență vastă și recomandă Goji Bio Brașov drept compania vizată în împărtășirea de sfaturi avizate în domeniu.

Goji Bio Brașov, despre combatere afidelor

Afidele sunt cunoscute în popor drept purici de plante datorită dimensiunii lor reduse. Acestea sunt vizibile cu precădere primăvara și toamnă, când soarele nu este arid, și, de cele mai multe ori, apar în grupuri dense pe frunze. Acestea pot avea un colorit diversificat: negre, maro, verzi, roșii sau galbene și, spre deosebire de alte insecte, sunt extrem de lente, ceea ce înseamnă că pot să fie capturate și anihilate cu ușurință.

„ Afidele pot să fie o adevărată probleme pentru culturile de goji, mai ales dacă nu este prevenită apariția lor. Și noi ne-am confruntat la început cu ele, dar acum avem grijă an de an să nu mai apară.” declară Goji Bio Brașov. „ Anii ne-au adus multă experiență în privința plantelor goji, astfel că pentru combaterea acestor dăunători este nevoie atât de un control biologic cât și de un control non- chimic și chimic, dacă situația o cere.”, reprezentant Goji Bio Brașov.

Controlul biologic presupune păstrarea acelor insecte benefice pentru cultură precum gărgărițe și larve care se hrănesc cu afide.

Controlul non- chimic presupune stropirea arbuștilor goji cu un jet de apă care extermină puricii și îi înlătură eficient.

Controlul chimic este dat de utilizarea substanțelor chimice. Goji Bio Brașov are grijă să aibă un control chimic organic oferit de substanțele chimice organice care nu afectează arbustul și nu schimbă proprietățile biologice ale fructelor goji crescute bio. Aceste substanțe organice îndepărtează și extermină într-un mod eficient puricii plantelor, fără a ataca planta.

Goji Bio Brașov vă stă la dispoziție cu mai multe sfaturi

Această pepinieră a avut grijă să se dezvolte armonios și frumos de-a lungul anilor, reușind chiar să producă propriile semințe de goji bio adaptate solului și climatului din România. În momentul actual, deține două pepiniere în zone geografice total opuse: zona montană și zonă de câmpie. Fiecare zonă vine cu dăunătorii ei pe lângă cei specifici acestor tipuri de arbuști, dar Goji Bio Brașov demonstrează prin fapte că niciun dăunător nu este imbatabil atunci când apariția lor este ținută sub control și atunci când se cunosc metodele de prevenție și combatere.

Pentru orice nelămurire, website-ul http://www.gojibiobrasov.ro/ vă stă la dispoziție cu sfaturi și metode de prevenire și combatere a dăunătorilor, așa că nu ezitați să contactați echipa la numărul de telefon 0722 504 823.