Ghidul unui expert pentru cheltuielile de vacanta

Sarbatorile de iarna vin cu traditii, emotie si, pentru multi, cheltuieli crescute. In sezonul trecut de vacanta, americanul mediu a cheltuit aproape 1.200 USD pentru retail si 565 dolari pentru calatorie, potrivit datelor de cheltuieli ale clientilor Bank of America.

Iata cateva dintre sfaturile mele preferate pentru a profita de cheltuielile planificate pentru cadouri si calatorii in perioada cea mai minunata a anului.
Americanii difera atunci cand isi fac cumparaturile de vacanta. Studille recente au gasit 14% cumparaturi de ambalaj chiar inainte de Black Friday. Dar ce este consecvent: cumparaturile inteligente pot face ca achizitiile sa mearga mai departe.

Stabiliti un buget
Este usor sa te duci cu oferte la stanga si la dreapta, petreceri cu elefant alb pentru a cumpara si uita (dar obligatoriu) beneficiarii de cadouri. Decideti ceea ce sunteti dispus si capabil sa cheltuiti si respectati-l. A face acest lucru inseamna sa notiti banii pe care i-ati venit si sa tineti evidenta locului in care merge atunci cand va parasesc contul.

Joaca la oferte
Luni Cyber ​​Monday, 61% din achizitiile de electronice au fost efectuate online, conform datelor noastre. Daca intentionati sa achizitionati echipamente electronice cu bilete mari, rezervati „adaugati-va in cos” pentru Cyber ​​Monday, atunci cand ofertele raspund internetului.

Gandeste-te creativ la daruirea celor dragi
Rascumpararile O carte de recompense poate oferi cadouri unice in timpul sarbatorilor, in special cu optiuni flexibile , cum ar fi Bank of America ® Premium Rewards ® Visa ® card de credit . Pentru un cadou atent care nu rupe banca, rascumparati punctele existente pentru carduri cadou de calatorie sau ca o contributie la contul 529 al copilului dumneavoastra.