Generatia millennials: Bani in era digitala

Dezvoltarea internetului a schimbat regulile jocului economic in ceea ce priveste noile oportunitati de a face bani pe care le-a deschis. Millennialii, in special, fac bani in moduri care nu au fost posibile acum cinci sau 10 ani. Au aparut profesii noi, care permit antreprenorilor isteti sa faca bani in timp ce lucreaza de fapt mai putin decat daca aveau un loc de munca cu norma intreaga.

Exista o multime de articole care pretind a-ti arata cat de usor este sa faci milioane cu foarte putina munca. In general, acest lucru pur si simplu nu este posibil si nu exista nicio schema legitima de „imbogatire rapida” pe internet. Toate aceste locuri de munca, chiar si cele care va vor oferi in cele din urma venituri pasive, vor necesita o multime de munca si dedicare pentru a avea rezultate, mai ales la inceput.

Cu toate acestea, cu un pic de know-how si daruire, este posibil sa va eliberati de o viata legata de birou 60 de ore pe saptamana. Millennialii s-au aflat in fruntea celor mai recente evolutii de pe internet si inventeaza continuu noi modalitati de a-si castiga existenta prin intermediul lor.

Criptomonedele cuceresc atentia tinerilor. In ciuda tuturor controverselor legate de acestea, precum si a unei volatilitati recente, inca mai exista oameni care sa faca bani seriosi din ceva putin palpabil. Exista, de asemenea, numeroase moduri diferite in care oamenii pot folosi criptomonedele pentru a face bani, ceea ce inseamna ca este un flux de venit versatil. In esenta, criptarea este un mijloc digital care utilizeaza criptografia ca masura de securitate. Bitcoin este o forma de criptomoneda care a fost in lumina reflectoarelor destul de putin.

Simon Yu, CEO al lansarii blocului de blocare StormX, a declarat pentru Forbes: „Millennialii sunt deosebit de deschisi sa adopte noi tehnologii pentru a-si crea oportunitati pentru ei insisi”.

Tranzactionarea este probabil cea mai cunoscuta metoda de a face bani din criptomonede, dar in niciun caz singura. Cei care au o cunoastere aprofundata a computerelor pot de fapt sa profite de criptomonede, cu toate ca profiturile din acestea sunt mult mai mici decat au fost anterior. Cumpararea si mentinerea criptomonedelor este, de asemenea, o modalitate populara de a face profituri.