Ganesha Caffe Victoriei servește narghileaua regilor

Valea Regilor este cunoscută drept valea unde au fost construite numeroase morminte dedicate faraonilor și nobilimii din perioada Regatului Egiptean. Localizată pe malul de vest al Nilului, este o zonă intens cercetată de arheologi și vizitată de milioane de turiști. Principala atracție este reprezentată de mormântul lui Tutankhamon, descoperit în anul 1922. Însă pentru bucureșteni Valea Regilor are o semnificație cu totul diferită.

Narghilea in Bucuresti

Experiențe orientale în centrul orașului

În cea mai activă zonă a capitalei, centrul vechi, întâlnim Valea Regilor, o zonă ticsită de localuri, cafenele și pub-uri dedicate persoanelor interesate să servească băuturi fine, să se delecteze cu o narghilea de calitate și să petreacă până în zorii zilei. Tot aici găsim și Ganesha Caffe Victoriei, o locație exclusivistă datorită conceptului unic de lounge-bar și cafenea care aduce în Centrul Vechi mult îndrăgita narghilea Ganesha și meniul de inspirație orientală de pe Barbu Văcărescu.

Fondatorii Ganesha Caffe au deschis această locație în centrul vechi pentru a fi mai aproape de consumatorii de narghilea de calitate, dar și de turiști. Fiecărei persoane care alege să le calce pragul i se oferă o experiență unică deoarece Ganesha Caffe Victoriei este o cafenea care îmbină modernismul cu specificul oriental al băuturilor disponibile în meniu și care poate fi observat și în detaliile decorului.

Posibilitățile de alegere în materie de narghilea sunt multiple. Meniul dispune de o gamă variată de arome îmbietoare de narghilea precum:

• shisha originală (în diferite mărimi);
• aromă de fructe (cireșe, mere, pepene, piersică, etc.);
• arome alcoolice speciale (vin, whiskey, tequilla, rom, gin);
• combinații de arome cu fructe și scorțișoară/ mentă/ ciocolată;
• posibilitatea creării propriei combinații pentru narghilea, prețul suferind modificări în funcție de numărul de arome ales.

Personalul angajat este specializat în pregătirea de narghilea și astfel chiar dacă aveți pentru prima oară o astfel de experiență, angajații vă vor ajuta cu orice aveți nevoie pentru a vă bucura de aromele delicioase și de atmosfera relaxantă. Prețurile sunt foarte avantajoase, un aspect tot mai rar întâlnit, ținând cont de localizarea centrală a Ganesha Caffe Victoriei. Deși decorul și meniul respectă standardele unui local din străinătate, cafeneaua oferă bucureștenilor și turiștilor o experiență inedită chiar în mijlocul orașului la prețuri accesibile pentru orice categorie, astfel încât un număr cât mai mare de oameni să aibă șansa să experimenteze cea mai bună narghilea.

De ce să alegeți o narghilea la Ganesha Caffe Victoriei?

Ganesha Caffe Victoriei își tratează vizitatorii precum regii Egiptului Antic prin servirea băuturilor cu specific ca de pildă cafele și ceaiuri inspirate de cultura din Orient, dar mai ales cu cea mai bună narghilea. Posibilitatea de a crea propria aromă de narghilea propulsează Ganesha Caffe Victoriei în topul locațiilor exclusiviste din București, prin felul în care își tratează clienții și profesionalismul de care dau dovadă de fiecare dată.

Localizată pe Calea Victoriei nr. 16-20, chiar la intrarea în Valea Regilor, Ganesha Caffe Victoriei este locația perfectă pentru a ieși cu prietenii, alături de cineva drag, ori chiar pentru o întâlnire de afaceri. Atmosfera este una specială deoarece decorul și mobilierul sunt de inspirație orientală, fapt ce completează perfect meniul de aceeași inspirație și accentuează ideea de cea mai bună narghilea din capitală.