Ganesha Caffe – Cel mai bun cocktail bar in zona Primaverii

Un cocktail bar din zona Primaverii stie ca un pahar ornat cu o umbreluta si o felie de portocala nu este un cocktail. Reprezinta elemente de decor utilizate pentru prezentarea acestor bautrui, dar nu acestea le definesc. Cocktailurile sunt complexe, obtinute din mixuri inedite de arome, consistente si culori, astfel incat consumatorii sa fie atrasi de fiecare element.

Din punct de vedere istoric, cocktailurile sunt considerate drept o inventie americana, insa au fost in realitate inspirate de acea bautura specifica britanica, intitulata punch. Acele boluri imense in care erau amestecate bauturi spirtoase cu suc de fructe si diverse arome, se foloseau in special in petrecerile din casele de la secolul 18. Au aparut apoi in filme, iar odata cu evolutia aparatelor si a ustensilelor de preparare si mixare, cocktailurile au ajuns sa isi castige un loc de cinste in majoritatea localurilor din lume.

Marele avantaj al cocktailurilor, spre deosebire de alte bauturi, este reprezentat de faptul ca pot fi compuse si din bauturi care nu contin alcool, astfel incat sa poata fi consumate de un public mai larg. Asadar, fie ca alegeti un cocktail alcoolic, sau nonalcoolic, atentia cu care va fi pregatit si aroma intense a acestuia, nu va vor dezamagi, indiferent de optiunea comandata.

De-a lungul timpului au existat o serie de cocktailuri care s-au facut remarcate si au ramas in istorie drept cele mai populare. Echipa de la Ganesha Caffe Primverii ofera spre exemplu clientilor sai, o sectiune a meniului special dedicata cocktailurilor clasice, sau nemuritoare. Asadar, cele mai populare si solicitate cocktailuri pana in prezent sunt Mojito, Tequila Sunrise, Pina Colada, Cosmopolitan, Margarita, Mai Tai, Aperol Spritz si Hugo. Exista, de asemenea, multe alte cocktailuri cunoscute si diverse variatiuni, obtinute din mixul de bauturi, insa cele enumerate sunt doar o parte din multitudinea de optiuni disponibile.

Ganesha Caffe – Cel mai bun cocktail bar in zona Primaverii

Cocktail bar Primaverii

Ganesha Caffe Primaverii reuseste un lucru inedit pentru bucuresteni si anume acela de a imbina ideea de cocktail bar cu atmosfera relaxanta a unei cafenele. Acest intreg concept a fost inspirat de o alta locatie, Ganesha Caffe Victoriei, iar la baza, cafenelele Ganesha sunt inspirate de cultura si traditiile din Orientul Mijlociu.

Cel mai exclusivist cocktail bar din capitala, dispune de un mobilier desprins parca din povestile cu Aladdin, fapt ce ii confera o aura aparte si reprezinta unul dintre motivele pentru care bucurestenii si turistii deopotriva, aleg spatiile Ganesha pentru relaxare si petrecerea timpului alaturi de cei dragi.

In incheiere, chiar daca sunteti sau nu impatimiti ai bauturilor alcoolice, trebuie sa incercati unul dintre cocktailurile pregatite de barmanii de la Ganesha Cafe Primavarii deoarece sunt foarte gustoase si aromate, perfecte de altfel pentru relaxarea dupa o zi lunga si istovitoare la birou.