Esti un fan infocat? Afla cum poti face bani din asta!

A fi un fan declarat, de obicei, inseamna timp si bani. Dar daca ai putea sa faci bani din a fi un superfan? Iata cateva modalitati prin care puteti transforma obsesia pentru echipa preferata de sport, muzician, celebritate, carte, film, emisiune TV sau chiar joc video in bani grei!

Comercializeaza colectii
Folositi-va cunostintele pe care ceilalti fani le-ar aprecia! Poti, de exemplu, sa vinzi haine si lucruri imprimate cu semnatura artistilor sau orice altceva personalizat. Le puteti promova pe site-urile din tara si strainatate!

Creati videoclipuri YouTube
Puteti obtine venituri din anunturi prin postarea videoclipurilor pe YouTube si prin obtinerea de vizionari. In plus fata de veniturile din anunturi, puteti promova, de asemenea, propriul site sau blog, in care spectatorii pot intra pentru a achizitiona articole sau colectii de la voi. Ai putea face videoclipuri despre tine discutand concerte, noi albume si intamplari cu muzicienii preferati sau chiar sa te filmezi sa reactionezi la un nou videoclip sau cantec. Optiunile sunt nesfarsite!

Comercializati marfuri in apropierea evenimentelor
Creati un afisaj de marfuri de ventilatoare de vanzare in apropierea unui concert sau a unui eveniment sportiv in care vor exista o multime de fani. Este posibil sa aveti nevoie sa obtineti un permis pentru a stabili un stand de vanzator de-a lungul trotuarului, sau puteti face o intelegere pentru a va vinde marfurile in interiorul unei cafenele sau restaurant in apropierea locului de desfasurare a evenimentului. Un potential dezavantaj al acestui plan este ca puteti ramane blocat cu marfuri nevandute.

Creati un blog, un podcast sau o pagina Facebook
Oferirea de continut gratuit pentru fani pe un site web, blog, podcast sau pe Facebook va permite sa creati o audienta si sa castigati bani prin vanzarea de publicitate sau prin promovarea propriului dvs. site unde puteti vinde marfuri. Continutul dvs. ar putea include recenzii sau actualizari pentru concerte, albume, carti, jocuri video, filme, emisiuni TV sau evenimente sportive.