Enjoy Studios a intrat in cursa pentru premii la AW Awards 2018

Este cel bun studio de videochat din Bacau, dar aspira la mai mult. Enjoy Studios a anuntat ca a trecut de prima etapa de pre-nominalizari la gala AW Awards 2018, eveniment care aduce laolalta nume grele din industria videochat si adult. Miza, pentru cunoscatori, este recunoasterea pe plan national si international, aspect din care deriva si popularitatea studioului in randul potentialelor modele care i se vor alatura.

Deja cunoscut publicului feminin bacauan, Enjoy Studios evolueaza constant si nu se opreste pana ce modelele si intreaga imagine a studioului nu se pozitioneaza in fruntea concurentei. Pozitionat intr-o zona exclusivista, Enjoy Studios Videochat Bacau ofera conditii de lux si camere individuale, decorate in tendinte, cu decoruri minimaliste si lumini care le pun cel mai bine in evidenta in cadrul prestatiilor online. Totusi, nu spatiile luxuriante par sa le atraga pe tinere spre aceasta profesie, ci transparenta si increderea afisate de Enjoy inca din faza de interviu. Odata intrate in echipa Enjoy, fetele sunt remunerate conform incasarilor obtine in luna respectiva, iar bonusurile se acorda in functie de performanta pe care au dovedit-o in respectivul interval de timp.

Manager Enjoy Studios, despre nominalizarea la AW Awards: Avem cele mai frumoase modele videochat din Romania, dar ne-am dedicat performantei lor.

AW Awards este un eveniment vanat de studiouri importante din industria videochatului, iar prezenta solicitata nu mai are nevoie de niciun argument. Enjoy domina segmentul de videochat din Bacau si se mandreste cu cele mai frumoase bacauance pe care le-a a dus in echipa sa. Increderea, spun ele, este primul criteriul pe baza caruia au decis sa isi invinga temerile si sa paseasca pe un teren cu totul nou, insa castigurile le-au facut sa uite rapid de toate stereotipurile de care s-au lovit si sa se bucure de avantajele oferite de statutul de model.

Revenind la marele eveniment care va avea loc in data de 6 Iunie la Mamaia, echipa Enjoy este increzatoare in pozitia pe care o ocupa studioul, constientizand punctele forte si popularitatea pentru care este recunoscut acesta. Prezenta Enjoy Studios la AW Awards 2018 deschide lista multelor evenimente de profil unde studioul va incepe sa isi extinda popularitatea, obtinand recunoastere din partea studiourilor cu autoritate din aceasta industrie.

Enjoy Studios este cel mai bine cotat studio videochat din Bacau, devenind un competitor amenintator si pentru studiourile din Bucuresti si cu potential de expansiune si in industria internationala. Participarea la AW Awards 2018 ridica mari asteptari, Enjoy Studios intrand in cursa pentru cele mai ravnite premii de la categoriile videochat, insa echipa este increzatoare in profesionalismul remarcat de actori cu autoritate in industria videochatului. Nominalizarea Enjoy Studios la cele mai populare categorii insemna un mare plus si pentru modele, intrucat castigurile acestora vor creste odata cu vizibilitatea Enjoy in tara si strainatate.