Elemente simple care pot schimba paleta de culori a bucatariei

Nu aveti nevoie de saptamani sau de luni de remodelare pentru a reimprospata paleta bucatariei, mai ales daca incepeti cu un aspect neutru. Iata cateva elementele mele care vor adauga rapid culoare in orice bucatarie.

1. Lucrari de arta. Arta de care sunteti atrasi poate aduce in camera culoare si personalitate. Arta creeaza, de asemenea, o atmosfera mai primitoare, care este un element necesar intr-o camera plina de unelte si suprafete functionale.

Atunci cand alegeti o opera de arta, luati in considerare optiunile cu un inteles personal, cum ar fi desenul preferat al copiilor sau o pictura pe care mama dvs. a facut-o cu ani in urma. Daca nu este incadrata, puteti gasi un cadru pentru aceasta sau sa aveti una personalizata.

Aceste obiecte va vor personalizeaza in mod clar spatiul si vor schimba total atmosfera. Puteti opta pentru culori vibrante, ca sa oferiti spatiului un efect spectaculos si un aspect mai placut.

2. Tesaturi. Indiferent daca este vorba despre pernele de pe canapea, o tesatura poate sa ofere un nou look bucatariei. S-ar putea sa va ganditi, de asemenea, la o tesatura vibranta pentru a acoperi scaunele sau la o noua perdea de bucatarie. Alegeti o paleta de culori care sa va indeplineasca preferintele si sa ofere bucatariei un confort vizual.

O fata de masa colorata sau chiar niste servetele de panza pot oferi un efect asemanator, cu un buget mai mic.

3. Noi electrocasnice. Achizitionarea unor incorporabile noi va oferi automat un alt design bucatariei. Fie ca optati pentru un cuptor incorporabil cu care sa preparati cele mai gustoase mancaruri, fie ca va doriti sa aveti o hota incorporabila, intregul aspect al bucatariei se schimba odata cu integrarea unor asemenea produse in mobilier. Puteti opta si de aceasta data pentru culori vii, care sa faca bucataria mai placuta. In plus, cu ajutorul unor produse incoporabile veti avea mai mult spatiu in bucatarie pentru orice alte obiecte de decor.

Adaugarea unui prajitor de paine vibrant, un castron pentru fructe proaspete, o vaza cu flori stralucitoare, boluri de cereale sau alte obiecte in culori tari vor face efectul mult mai pregnant.

Acestea sunt cateva dintre cele mai bune optiuni pentru a face din bucatarie un spatiu distractiv, luminos si placut.