De ce este important sa acordam atentie dorintelor noastre?

Cele mai multe lucruri pe care le vedem, simtim, gustam, mirosim si atingem sunt lucrurile pe care vrem sa le construim si sa le creem intr-o idee pe car le-o vom impartasi lumii. Dorim sa luam lucruri care traiesc in inima noastra si sa le transferam in forma fizica. Vrem sa manifestam o realitate 3D. Suntem creatori – ne dorim si vrem sa profitam de fiecare moment unic.

Exista insa modalitati prin care dorinta de a crea si de a exprima ceea ce simtim ne-a facut in trecut. Cand asteptam ca dorintele sa fie validate de lumea exterioara, ne deschidem spre judecata, rusine, condamnare si perspective negative. Ne deschidem in fata posibilitatii de a lasa pe cineva sa ne defineasca dorinta. Ne e dor de noi, de bogatia propriei lumi interioare si locul de nastere al dorintei noastre. Cand nu credem ca dorintele sunt destul de bune, destul de vrednice, destul de creative sau destul de unice – le permitem altora sa ne incurajeze sau sa ne voteze dorintele. Dorintele noastre devin dependente de opiniile altora.

De ce ar trebui sa ne ocupam de centrul nostru de dorinte?
Cand actionam ca proprietar de drept al Hub-ului dorintei noastre, altfel cunoscut sub numele de: Desire Hub, dorintele noastre se simt in siguranta sa vina si sa fie cu noi, sa stea cu noi. Cand stim ce pare sa fie propriul nostru Desire Hub, nu este nevoie de validare din lumea exterioara. Este suficienta validarea pentru a simti bucuria pura si cuprinzatoare care vine cu permiterea propriilor noastre dorinte, a crede in ele si a le detine – permitem dorintelor noastre sa fie adevarate pentru noi, indiferent de ce. Noi devenim viata dorintei noastre.

Cand devenim propriul nostru Desire Hub, nu mai petrecem timpul cautand cea mai buna invitatie, cel mai bun grup FB, cel mai bun editor, cel mai mare numar de adepti – nu ne mai petrecem timpul nefericit sperand sa sari la bordul dorintei altcuiva tren, temandu-se ca ne va fi dor de conexiunea noastra cu Success Town. Suntem propriul nostru oras de succes.

Ce poate face centrul dorintei si de ce ar trebui sa avem grija?
Sentimentul propriului nostru Desire Hub este puritatea. Este cunostinta ca dorintele noastre provin din locul adevarului si al cunoasterii de sine in interiorul nostru. Este convingerea ca indiferent de dorintele noastre, le vom tine aproape de noi, ca niste oua minuscule care asteapta sa traga. Dorintele noastre sunt manifestari pretioase ale batailor interioare ale inimilor noastre. Dorintele noastre sunt blande si blande, puternice si puternice. Dorintele noastre merita cele mai bune sanse de viata pe care le putem oferi si care incepe cu acceptarea noastra si dragostea noastra neconditionata fata de ei – care incepe prin a ne aseza pe langa dorintele noastre si de a ne angaja sa nu mergem nicaieri. Suntem de acord sa ramanem acolo si sa ascultam ceea ce dorintele noastre au de spus – pentru ca asa sunt importante.

Cand incepem sa ne onoram dorintele, am putea observa ca altii vor sa ne caute, deoarece relatia pe care am creat-o cu dorintele noastre este atat de sensibila, incat nimeni nu o poate rezista. Putem sta pe picioarele puternice ale dorintei noastre si proclamam ca am facut-o, ne-am gasit pe noi insine. Nu mai este nimic de care nu avem sau nu avem nevoie. Nu suntem fara nimic. Suntem pe deplin formati si intregi. Singurul lucru pe care trebuie sa-l facem este sa ne indreptam atentia catre aceasta realitate – o imagine a ceea ce arata in Desire Hub si in care sa lumineze tot corpul nostru – intreaga noastra fiinta – sa-l elibereze de la noi ca stelele de la care am venit .

Pentru a se angaja cu lumea ca fiinte creative si puternice, este important pentru noi sa oferim dorintele noastre cea mai mare prioritate – ca si cum ar fi cele mai cunoscute, populare, iesiri, voci inteligente de pe planeta. Acesta este modul in care ne cream propriul nostru centru de atractie. Alti oameni vor fi trase in mod natural pe calea noastra – vor dori sa-si faca simtita propria Desire Hub – inauntrul lor. Nu vom mai trebui sa asteptam permisiunea sau o lumina verde de la o sursa anonima exterioara pentru a continua calea viselor noastre. Dorintele noastre vor fi destul de puternice pentru a ne conduce prin lume si nu vom mai trebui sa le ghicim – pentru ca vom sti ca am samantat-o chiar din inima noastra.