Cum se pregateste echipa Best Studios pentru European Summit Awards?

Anul 2018 a inceput cum nu se putea mai bine pentru studioul de videochat Best Studios, care se bucura de numeroase nominalizari si participari la cele mai importante evenimente din industria videochatului.

Best Studios modeleBest Studios din Bucuresti isi merita titulatura de cel mai bun studio de videochat din lume, pe care a castigat-o in urma realizarilor importante care se regasesc in portofoliul studioului. Studioul este recunoscut atat la nivel national, cat si international si se bucura de un succes imens si de o reputatie extraordinara. Abia intoarsa de la marele summit din Columbia, unde si-a atribuit cele mai importante premii si a fost desemnata numarul 1, echipa se gandeste deja la urmatoare aventura care va avea loc in cadrul evenimentului international The European Summit 2018, la Lisabona, care se va desfasura la sfarsitul acestei saptamani. Acest eveniment de mare anvergura ii reuneste pe cei mai buni dintre cei mai buni, asa ca Best Studios nu avea cum sa lipseasca.

In cadrul summit-ului echipa va dezbate subiecte de interes major in acest domeniu extrem de provocator, legate de sursele de venit ale modelelor si modalitatile de consolidare a increderii consumatorilor prin intermediul mijloacelor de social media. Capitala Portugaliei reprezinta o noua ocazie pentru echipa Best de a arata ca este cea mai buna si ca isi merita locul in top. Maria Necula, managerul operational Best Studios, cel mai apreciat speaker la evenimentul din Columbia, a acceptat o noua provocare de a expune cateva dintre problemele de interes major pentru aceasta industrie extrem de competitiva.

Best Studios a dat nastere unei revolutii in videochat si a reusit sa starneasca invidia competitorilor, dar si admiratia celor care apreciaza profesionalismul la cele mai inalte standarde. Echipa Best a descoperit reteta succesului si reuseste sa se bucure de un succes rasunator, atat in tara, cat si dincolo de hotare. Investitiile constante i-au asigurat studioului un loc fruntas in topul preferintelor celor care apeleaza la serviciile de videochat. Locatiile impresionante, cu un design modern, luxos si foarte rafinat, modelele de top si investitiile constante in aparatura de ultima generatie sunt cateva dintre motivele pentru care studioul a ajuns sa detina o pozitie favorabila si sa castige admiratia celor din jur.

Orientata in permanenta spre evolutie, echipa Best Studios a reusit sa exceleze in acest domeniu si sa-si construiasca o imagine foarte solida, atat la nivel national, cat si international. Studioul este recunoscut pentru serviciile de top si pentru modelele de succes care au reusit sa-si faca o cariera solida in acest domeniu si sa se bucure de o viata lipsita de griji. Meritele succesului sunt ale intregii echipe care zi de zi pune o caramida la aceasta constructie solida a scuccesului. Salariile impresionante, sumele de mii de dolari nu sunt doar zvonuri, ci o realitate pe care modelele Best o traiesc in fiecare zi si de care se bucura pe deplin. Munca si implicarea fiecarui membru al echipei este atent rasplatita, iar Best Studios a reusit de fiecare data sa-si invinga competitorii.

Best Studios este o prezenta notabila pe aceasta scena a videochatului unde fiecare tanara care doreste sa fie independenta si sa duca o viata lipsita de griji isi doreste sa ajunga. Recunoasterea la marile festivaluri, premiile obtinute, castigurile, atitudinea modelelor si a intregii echipe sunt dovada faptului ca munca este rasplatita, iar Best Studios se bucura de numeroase satisfactii. Echipa este de neoprit si isi doreste in permanenta sa multumeasca cat mai multi clienti si sa se mentina in top, acolo unde ii este locul. Satisfactia vine cu fiecare reusita, iar evenimentul de la Lisabona este un prilej pentru ca studioul sa-si demonstreze competentele si increderea in viitor.