Cum sa te rasfeti de Valentine’s Day

Indiferent de starea relatiei mele, am iubit intotdeauna Ziua Indragostitilor. Desigur, ar trebui sa-i aratati pe cei dragi ca ii iubiti in fiecare zi a anului. Dar este inca o ocazie distractiva pentru a sarbatori dragostea in toate formele ei! O alta zi de Valentine vine si daca aveti sentimente mixte despre asta, nu este nici o rusine sa va sarbatoriti, sa va iubiti si sa va rasfatati.

VIZUALIZATI ZIUA PERFECTA
Vizualizati-va ziua perfecta. Mergeti la locul dvs. preferat pentru pranz? Obtineti un masaj dupa munca? Ganditi-va la modul in care doriti sa mergeti la zi si la modul in care doriti sa simtiti – apoi faceti-o sa se intample. Dedicati-va ziua aceasta!

CELEBRATI-VA
Un lucru cu care ne luptam multi dintre noi este recunoasterea dragostei pentru noi insine. Chiar si atunci cand nu avem nici o problema in relatiile cu ceilalti, nu putem parea ca ne place relatia cu noi insine. Deci, sarbatoriti-va! Scrieti o lista cu 10 lucruri pe care le iubiti despre dvs., scrieti-va o scrisoare de dragoste, faceti selfie-uri dragutee, fiti buni si faceti ceea ce va face fericiti.

IESITI LA O INTALNIRE 
Uneori ne este inconfortabil sa petrecem timpul singur, mai ales in ziua de Sfantul Valentin. Dar nu trebuie sa fie asa! Petreceti ziua in care aveti o noapte cu voi. Comandati o pizza, beti un vin si urmariti emisiunile preferate. Mergeti la filme sau la un restaurant singur. Mergeti intr-o aventura si incercati ceva nou. Aveti o noapte la domiciliu, rasfatati-va. Chiar mai bine, ganditi-va la un loc unde ati vrut intotdeauna sa mergeti. dar nu s-a ivit niciodata ocazia.

CUMPARATI-VA UN CADOU
O mare parte din Ziua Indragostitilor este despre caoduri, deci oferiti-va un cadou frumos. Asta ar insemna sa cumparati flori, bomboane, bijuterii, o carte sau chiar sa mergeti la un maraton de cumparaturi. Nu avem nici o problema sa cumparam cadouri pentru ceilalti fara vina, asa ca nu ar trebui sa ne confruntam cu o problema cand vine vorba de cadouri pentru noi.

RASFAT
Aceasta este o zi pentru a va trata cu adevarat, asa ca nu va fie teama sa va rasfatati! Uitati de dieta dvs. pentru aceasta zi, petreceti ziua in jurul lucrurilor care va fac fericit, luati un pui de somn, daca va place, si lasati-va sa va permiteti placeri nevinovate. Nu este nimic in neregula cu o mica ingaduinta din cand in cand!