Cum sa luati bilete de avion la preturi foarte mici

Imi place sa calatoresc. Suna cliseic, dar este adevarat. La un moment dat, am fost in afara tarii in fiecare vara timp de sase ani, inclusiv o sedere de sase luni in Europa care includeau rucsacul omniprezent. Acum ca am o familie, calatoriile sunt mult mai scumpe, iar biletele de avion sunt o mare parte din asta. Nu am renuntat la calatoriile viitoare deoarece exista atat de multe modalitati de a obtine bilete gratuite in aceste zile. Iata cateva din ideile care au lucrat pentru mine sau pentru oamenii pe care ii cunosc.

1. Faceti-va voluntari pentru a obtine o lovitura
Daca ati zburat, probabil stiti acest exercitiu. Un zbor devine supra-rezervat, asa ca agentul postal cere ca oamenii sa renunte la locurile lor in schimbul unui fel de stimulent. Adesea, acest stimulent este un voucher pentru un bilet gratuit sau redus in viitor. Atunci cand va oferiti voluntari, va vor rezerva de obicei un alt zbor, asa ca aveti in continuare un mod garantat de a ajunge oriunde mergeti.

2. Colectati mile
Alaturati-va unui program de zbor frecvent al companiei aeriene si incepeti sa colectati mile spre un bilet gratuit. Este intr-adevar la fel de usor ca asta. Si majoritatea companiilor aeriene sunt destul de bune pentru a va ajuta sa rascumparati mile, atata timp cat va urmati regulile si va planificati calatoria in avans. Puteti sa maximizati milele castigate prin alegerea celei mai lungi rute atunci cand zburati si de multe ori puteti castiga mile suplimentare facand achizitii prin intermediul site-ului web al programului de recompense, etc.

3. Plangi (politicos!)
S-a intamplat ceva in ultimul tau zbor? Daca veti scrie o scrisoare politicoasa catre compania aeriana, veti primi adesea un fel de compensatie in schimb. Acest lucru este uneori chiar si un voucher pentru un zbor gratuit! Chiar daca nu obtineti acea plata mare, veti primi adesea o reducere la viitoarele bilete sau un fel de upgrade gratuit pentru problemele dvs. Majoritatea companiilor aeriene raspund pozitiv la plangerile politicoase. Daca s-a intamplat ceva si puteti documenta ora, locul, numarul de zbor si personalul implicat, este posibil sa obtineti ceva in schimbul problemelor dvs.

4. Cautati stimulente
In aceste zile, biletele de avion gratuite sunt oferite ca stimulente pentru orice. In timp ce nu doriti sa faceti aceste lucruri doar pentru bilete, daca vreti sa le faceti oricum, este posibil sa calatoriti gratuit. Daca sunteti pregatiti sa faceti o investitie mare, vedeti daca exista o modalitate de a face acest lucru care implica bilete gratuite.