Cum sa fiti o antreprenoare de succes

Femeile au fost subestimate de ani de zile si numarul femeilor antreprenor este in continua crestere. Deci, cum putem sprijini intreprinzatorii de sex feminin? Va prezint 4 modalitati prin care puteti da o mana de ajutor!

Esecul este OK
Esecul este cheia succesului. Daca aveti un prieten apropiat sau o ruda care se confrunta cu unele momente nu atat de mari in afacerea lor, spuneti-le ca este bine si normal sa simta un esec. Pentru a avea succes, ideile vor esua si atunci depinde de dvs sa le reconstruiti si sa le faceti mai puternice ca niciodata.

Aveti nevoie de un audit
Atunci cand devii antreprenor, exista posibilitatea ca multe alte femei sa faca acelasi lucru. Un lucru pe care il puteti face in retelele si grupurile dvs. de femei antreprenoriale este de a ajuta pe ceilalti sa-si gaseasca si sa-si identifice nisa. In multe grupuri de Facebook pentru antreprenori, o intrebare obisnuita este cum sa diferentiezi afacerea intr-o industrie aglomerata si de multe ori este nevoie de o viziune a unui outsider si de un audit rapid pentru a ajuta la identificarea si scoaterea in evidenta a ceea ce face ca o anumita afacere sa fie unica.

Cereti ajutor
Nu trebuie sa va fie frica sa cereti ajutor. Traim timpul unde exista atat de multi oameni care lucreaza pentru acelasi scop. In loc sa creati o atmosfera de concurenta, creati o atmosfera de partajare a ideilor si de sprijin.

Construirea increderii
Construiti increderea lor! Daca nu credeti in voi insiva, nimeni altcineva nu va crede, in special, clientii. Ajutati-i sa creada in ceea ce vreti dvs. Aceasta inseamna sa ramai angajat cu membrii comunitatii tale pe platforme sociale si de multe ori sa oferiti sprijin cu placeri, actiuni si comentarii. De cele mai multe ori, inceperea in antreprenoriat poate fi cel mai impunator moment in viata cuiva. Dar a deveni o femeie antreprenor nu este usor si nu este pentru toata lumea. Intrati intr-o afacere cu o minte deschisa si fiti constienta ca valoarea dvs. este extrem de importanta in supravietuirea acestei noi afaceri.