Cum sa alegeti un robot de bucatarie

Daca sunteti in cautarea unui robot de bucatarie, asigurati-va o lista de criterii pe baza carora sa ajungeti la produsul creat special pentru dumneavoastra. Exista o serie de aspecte de baza de care trebuie sa tineti cont atunci cand sunteti in cautarea produsului potrivit nevoilor si criteriilor proprii, de care ar fi indicat sa tineti cont, pentru ca in final sa achizitionati, in acest caz, robotul de bucatarie de care va veti indragosti:

  1. Cautati blocarea de siguranta. Testati-l magazin pentru a vedea daca este usor de utilizat. Piesele robotului par si se simt solide sau dau dovada de o calitate inferioara si nu promit foarte multe performante? Functia de blocare a sigurantei este costisitoare in cazul in care se va deteriora sau rupe, asa ca mizati pe caliatea pieselor si implicit a produsului.
  2. Verificati caracteristicile de stocare. Asigurati-va ca robotul de bucatarie vine insotit de spatiu de stocare pentru cablu si pentru orice echipament detasabil, astfel incat acestea sa nu se piarda sau sa se deterioreze pe timpul depozitarii.
  3. Asigurati-va ca robotul are lamele pe care le veti folosi cel mai frecvent pentru stilul dumneavoastra de gatit. Cereti-i sfaturi managerului de raion pentru a va lamuri in cazul in care nu sunteti siguri care dintre ele vin la pachet cu procesorul de alimente care va intereseaza. In general, lamele de procesor includ:

– Lama standard in forma de „S”;

– Disc de zdrobire – zdrobeste legume si fructe

– Disc de feliere – felii de fructe și legume

– Discul Julienne – taie bucati lungi de legume și fructe;

– Lama de aluat – paletele sunt mai putin curbate;

– Discul francez de prajit – taie chipsuri pentru prăjit;

– Lamele de juicer.

  1. Decideti ce accesorii suplimentare veti folosi. Luati o decizie inteleapta si rezumati-va la piesele pe care le vei folosi. Exista seturi ce cuprind numeroase instrumente de taiat, tocat, feliat etc, dar riscati sa va blocati sume importante din bugetul familiei pentru niste ustensile pe care cel mai probabil le veti folosi ocazional sau deloc.
  2. Alegeti un model mai scump daca veti utiliza frecvent robotul de bucatarie. Un pret mai mare inseamna si un motor mai performant si unelte mai rezistente si durabile. Pe langa toate acestea, robotul de bucatarie va fi mai silentios si mai stabil si va ridica mai putine probleme la utilizare.

Asadar, inainte de a investi o suma considerabila de bani intr-un robot de bucatarie, asigurati-va ca va cunoasteti nevoile. Nu insistati sa investiti intr-un  robot care este supracalificat pentru nevoile dumneavoastra, dar nu este recomandat nici sa achizitionati un robot de calitate inferioara, care va poate rani sau se poate degrada rapid. Citeste ghidul de achizitie de pe robot-bucatarie.ro si alege intelept robotul de bucatarie care sa va degreveze de micile sarcini cotidiene.